Brawn: "Schumacher Tüm Yeteneğini Sergiledi"

yazar:

kategori:

 

Alman pilot, yarışın ilk bölümünde lastiği patlamasına ve 4 kez pit stop yapmasına rağmen yükselerek son yarışından puanlarla ayrılmayı başardı. Brawn, Schumacher’n bu yarışta ortaya koyduğu sürüşün kendisini en iyi şekilde kanıtladığını söylüyor.

“Michael, bugün yarışını kurtarmak için bildiğimiz tüm yeteneklerini ortaya koydu. Geçişler yaptı, lastik stratejisinde doğru kararlar verdi ve puanlarla bitirmek için aracı en iyi şekilde finişe getirdi. Sezonu ve bizimle olan kariyerini en güzel şekilde tamamladı.”

Brawn, Schumacher’in Formula 1’e dönüşünün kendisinin ve Mercedes’in umduğu gibi olmadığını kabul etti. 

“Sonuçlara baktığınızda, Michael’in Formula 1’deki ikinci kariyeri çok özel olmadı ama onunla birlikte çalışma ayrıcalığına sahip olan bizler için çok özeldi.”

“Takımdaki herkes için gerçek bir onurdu. Michael’le birlikte çalıştığınızda onun neden bu kadar özel biri olduğunu ve yedi dünya şampiyonluğunu nasıl kazandığını anlıyorsunuz.”

“Onu özleyeceğiz. Kendisine iyi bir gelecek diliyoruz.”

 


Yorumlar

“Brawn: "Schumacher Tüm Yeteneğini Sergiledi"” için 8 yanıt

  1. Güle güle şampiyon! Herkes her şeyin farkında,sen merak etme,mercedes ile seni ayrı bir kefeye koyan onca taraftarına da zaten teşekkür ettin…
    Bu takıma rağmen diyeceğiz bundan sonra hep,bu takıma rağmen efsaneliğini yine gösterdin diyeceğiz,senin üstünden mayalanmaya çalıştılar,adeta üstüne basarak büyümeye çalıştılar,olmadı,sen yine her zaman hatırlanmak istediğin gibi ''asla pes etmeyen bir savaşçı'' idin ve pes etmedin,ve sonunda bu takımdan bi halt olmayacağını da anladın tahminimiz,elbette seni onore edebilecek bir çizgi izleyebilirdi takımın,ama hiçbir şeyi beceremediler ki onu becersinler,onore bile edemediler seni,biz eminiz ki hamilton transferinde söylemek isteyip de söyleyemediklerin de var,ama büyüklüğünden ses çıkarmadın,takım oyuncusu olduğunu yine gösterdin,rosberg ukalasına 3 sene ağzını bile açmadan dayandın,neden? sırf takımın için değil mi,biliyoruz şampiyon sen hiç merak etme… Bu sezon rosberge haddini bildirdin esasında ancak bu durum puana yansımadı malesef,neden ? çünkü tam 8 kere yarışdışı kaldın,ve rosberg senin yarışdışı kaldığın muhtemel galibiyetlik monaco da ikinci olurken,yine muhtemel ikincilik alacağın çinde galibiyet aldı,işte bu yüzden,bırak avutsun kendini şampiyon,biz herşeyin farkındayız…
    Güle güle yorgun savaşçı,seni unutmayacak ve unutturmayacağız…

    20 yarışta;
    schumi rosberg
    pole: 10 10

    yarışı
    önde bit.: 10 10

    yarış dışı: 8 3

    puan: 49 93

  2. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Şu Fotoğraf bile anlatıyor herşeyi. Çok büyük hayal kırıklığına uğrattınız hepimizi Brawn !

  3. acaba siz tüm yeteneğinizi gösterdinizmi. (hurdacılar)

  4. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    evet 10.luk için baya bir mücadele etti son yarışlarda,sayenizde …

  5. mehmet sofuoğlu avatarı
    mehmet sofuoğlu

    massa alonso ile takım arkadaşı ve tıpkı webberin vettele yol vermesi gibi oda yol verebilir. ama schumacher ve vettel takıl arkadaşı değil. buna rağmen bugün yol verdi

  6. Tıpkı Massa'nın geri çekilmesi gibi değil mi?

  7. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    vettel de çok özleyecek seni.Ne zaman önünde bir mercedes görse sen sanıp yoldan çekilmeni bekleyecek ama bir bakacak ki kara bela var direksiyonda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir