Sarı Bayrak Tartışması Alonso'yu Ümitlendirmiş

yazar:

kategori:

Bu iddiaya göre Red Bull pilotu, Interlagos’taki yarış sırasında Kamui Kobayashi’yi sarı bayraklar altında geçmişti.

Bu konu, yarış sırasında hiç geçmedi ve komiserlerin gözünden kaçmış olabileceği üzerine şüpheler bulunuyor.

Eğer yarış sonrasında bir ceza çıkar ve Vettel, geriye düşerse Fernando Alonso için şampiyonluk şansı doğuyor.

Alonso: “Sarı bayrak… Bununla ilgili haber yok”

Bu arada Alonso, yarışın ardından Jenson Button’ın kendisine ‘Vettel’in kurallara aykırı çekiş yapma” ihtimalini söylediğini belirtti.

Alonso: “Bir sarı bayrak sorununun olduğunu bana söylediğinde umulanmıştım ama sonrasında sanırım gerçek değildi.”

Aslında Ferrari Teknik Patronu Pat Fry, aslında o bayrakta sarı renk olduğunu ama yanında kırmzının da bulunduğunu; yani pilotların dikkatli olması için uyarı bayrağı olduğunu ifade etti.


Yorumlar

  1. fia,nın yerinde olsam bu şampiyonluğu vettel,den alıp alonsoy,a verirdim . adam o kadar çok ağladıki bu sene . her yarış sonrası mahallede top oynayan çocuklar gibi devamlı mız mız bir çocuk gibi ağlayıp durdu

  2. Monaco da nerdeydin Alonso 🙂

  3. Sen ona aldırma. Adam Schumacher yol verdiği için Vettel şampiyon oldu zannediyor. Kendi hayal dünyasında yaşıyor o.

  4. Yok doğru değil doğru değil. 3-2 hala skor 😀

  5. arkadaşım sana tavsiyem nickini değiştir sitede senin gibi bi tane daha var. kiminin nickini kullanıyor ama aşırı alonso fanı…sen de öylesin

  6. niye bukadar rahatsız oldunki.anlaşılan sen aşırı alo fanısın.kimi nickinin ardında yatan holigansın galiba.alonsocular bile yok ortalıkta sen burada bize laf yetiştiriyorsun.doğru son sözü vettel söyledi bizim konuşmamız anlamsız!!!!

  7. sub jero arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum artık şumi den bayrağı devralma sırası vettelde bu çocuk çok tehlikeli geliyor şampiyonluk sayısında alonsoyuda geçti seneyede mücadelenin içinde olacak seneyede şampiyon olursa f1 de milad olur bence bu kadar genç yaşta bu kadar çok rekor kıran bi adama benden lakap

    Muhteşem Sebastian
  8. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Sana güzel bir cevap verende kabahat kendı kendıne konus herseyden alonso ezıklıgı hıssedıyorsunuz mezara kadarda devam edecek devam edın 🙂

  9. ayıp edecek bir şey yok.herneyse şimdi gidip bir varil soğuk su içebilir.üstünede buda larına ağlıyabilir.artık sebten korksunlar çünkü schuminin ruhu vettele geçti.

  10. evet kiminin o hareketini ayakta alkışladım schumide öyleydi.ama bruno malı kasıtlı yapmadı yanındaki aracın sağında başka araç yok sanıp daldı ve spin attırıp hasar verdi.hatta bir hrt delarosa olması lazım adama helal olsun en son o geçiyordu adam durarak çimlere çıktı sanki vurmamak için.

    ayrıca grosjeanı suçlamayın derim çünkü 2.ci sektörde sütoğlanla çekişiyordu yanılmıyorsam lastiğini patlattı rosberg ve sert bir çekilde spin atıp yd oldu.schumacher inde ilk turda lastiği patlamasa acaba neler yapardı eminim podyuma çıkardı.keza perez maldonado ve sennanında kısaca willimsın performansıda görememiş olmamızda üzücüydü.ama schumi gerçekten 1ci turun sonunda 22.ciydi sc den sonra müthiş tırmandı.eminim zorlamak istemedi son yarışımı bitireyim diye.

  11. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Massa gelip vettelinizi biçse bukadar konusmazdınız..

  12. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Arkadasım Alonso kalkıpta bu dedikoduyu cıkarmamıs gıdıp adam böyle böyle bir durum var haberın ola denmıs, baskalarının laflarını bıle adama maal edıp mız mız deyıp durmayın buyuk ayıp edıyorsunuz…

  13. adam alnının teriyle söke söke aldı bee.hala çıkıp sarı bayraklara bel bağlamaz alonsoya yakışmaz.anlaşılan 2010 tekerrür etmişki hala uyuyamıyanlar var.bu alonsonun aynı 2007 de bmw lerin soğuk yakıt ile yarışı bitirdiği mızmızlanmasına benziyor.oradada 1 puanla kaçırmıştı ya o bakımdan.ayrıca kendisi dışarı taşıp tehlikeli bir şekilde piste dönmüştü neden buna bir ceza gelmedi onu anlamıyorum.2007 dede fisichella aynısını yapmış yamamoto arka kanadını biçmişti.adil olmayan bir hareket.hatta 2 defa yaptı dün.

  14. FIA'dan açıklama yapmasına gerek yok. Ferrari gereken açıklamayı yapmış zaten.

  15. Böyle geleceği varsa bile gelmemesi daha iyi olurdu zaten.İyi ki de gelmemiş.

  16. Aslında Ferrari Teknik Patronu Pat Fry, aslında o bayrakta sarı renk olduğunu ama yanında kırmzının da bulunduğunu; yani pilotların dikkatli olması için uyarı bayrağı olduğunu ifade etti.

    Doğru bu olay, sarı kırmızı bayrak "Pist kaygan dikkatli olun beyler." anlamına geliyor tam olarak.

  17. geçiş 🙂

  18. kamui ftw dawn avatarı
    kamui ftw dawn

    Bursa'dan gol haberi mi var ? 🙂

  19. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bu arada Alonso, yarışın ardından Jenson Button'ın kendisine 'Vettel'in kurallara aykırı çekiş yapma" ihtimalini söylediğini belirtti.

    Burdaki "çekiş" ten kasıt ne acaba ??

  20. son umut da böylece yok oldu.

  21. Dünde yazdım. Kaygan zemin uyarısı yapılıyordu Vettel'de o zaman atak yaptı. Sorun yok yani.

  22. umut fakirin ekmeği :))

  23. Alonso timsaha gelmiş. :))

  24. Ferrari taraftari avatarı
    Ferrari taraftari

    Bu konu dun de konusuldu ben yabanci sitelerde gordum bu haberi. Am nedense FIA-dan aciklama gelmedi. En azindan bir aciklama yapa bilirler. Kural disi bir gecis mi yoksa hayir? Acikcasi ben FIAnin Vettele ceza verecegini hic dusunmuyorum. Verselerdi dun verirlerdi. Artik her sey olacagina varmis.

  25. Mehmet Günaydın ( V3tteL ) avatarı
    Mehmet Günaydın ( V3tteL )

    Button,Hamilton,Massa,Webber,Senna tüm ittifak güçlerine rağmen Vettel yinede şampiyon oldu işte gerçek sürücü nasıl olurmuş görsün herkes.Kimi'nin şampiyonluk mücadelesi yapan bir pilota çarpmamak için yoldan çıkması Schuminin şampiyonluk mücadelesi yapan bir pilotu zorlamaması onların nekadar saygın pilotlar olduğunu gösterir bunu sadece Vettel için değil her pilot için yaparlardı çünkü kalite farkı var bu pilotlarda.Button gelmişte birşeyler demiş ah be button dün gibi aklımda yeeeeah 2009 un başlangıcı gibi demiştin değilmi Avusturalyada asıl şimdi başlıyor herşey sen ve senin gibi pilotlar kaliteli pilotları ancak bu şekilde laflarla yenebileceğinizi zannedersiniz.

  26. Bizde tırsmıştık hani.İyi oldu bu açıklama

  27. Umut fakirin ekmeği 😀 😀 😀

  28. Doğru değilmiş demek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir