Maldonado da Williams'tan Çabuk Bir Cevap Bekliyor

yazar:

kategori:

PDVSA’nın desteklediği BVenezüellalı pilotun gelecek sene de takımda kalması öngörülüyor ama İngiliz takım henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Bununla birlikte gelecek seneki takım arkadaşı konusu net değil; çünkü Williams’ın, Senna’nın yerine Valtteri Bottas’ı getirmeye niyetli olduğu düşünülüyor.

EFE haber ajansına konuşan Maldonado: “Gelecek sene takım için daha iyi olacaktır; buna eminim. Benim için de öyle.”

“Şimdiye kadar (2013 için) kimse açıklanmadı; ne ben ne de Bruno. Ama Bruno bu sene iyi bir iş çıkardı ve aracın gelişimine katkıda bulundu”

“Önümüzdeki günlerde ne olacağını göreceğiz. Umarım çabuk bir cevap alır ve doğrulanırız”

 


Yorumlar

  1. bu adama hızlı diyenin F1 bilgisinden şüphe ederim. adam hızlı değil, senna aşırı derecede yavaş. bu da onu hızlı gösteriyor.

  2. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Gönderilmemesi gereken adam, kumaşı sağlam ama işlenmesi lazım, bu çocuğa yatırım yapmak mantıklı, hem yetenekli hem de para kaynağı. Üzerindeki bu acemiliği atıp, daha dikkatli ve soğukkanlı olabilirse geleceği parlak.

  3. bu adam gerçekten çok hızlı.

  4. elvan dalton avatarı

    Mevcut şartlarda onu yarıştırmayacak orta grup takımı yok. Bu kadar büyük sponsor desteği varken takımdan göndermek çok da anlamlı değil.

  5. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Her ne kadar odun desekte adam tum sezon her yarısta takım arkadasını bırak geçmeyı cogu zaman son 10 pılot ıcıne kaldı gözle görulur basarısıda oldu, bence bu adam kaybedılmemelı dıkkatımı cekıyor son brasıl da bıle takım arakadası ıle olan farka bakın cogu zamanda böyle idi, boş turlarda cıdden rekabetcı..

  6. Evet, çabuk gönderin de kurtulalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir