Whitmarsh, Hamilton'ın Gitmesine Çok Üzülüyor

yazar:

kategori:

Hamilton, en azından yakın gelecek için McLaren ile çıktığı son yarış Brezilya’da zaferle veda etmek istiyordu ama Hulkenberg ile olan teması, damalı bayrağı görememesine neden oldu.

Hamilton ile ilgili duyguları sorulan Whitmarsh: “Bu konuda çok üzgünüm. Çünkü şahsen 15 seneyi aşkın zamandır onu tanıyorum ve çok ama çok büyük hatıralarımız var”

“Harika bir insan; her takımın için büyük bir hazine. Bu yüzden elbette gitmesi beni hayal kırıklığına uğratıyor”

“Duygusal bir durum. Ama biz çetin bir takımız ve bununla başa çıkarız”

“Gelecek sene için iyi bir araç hazırlıyoruz. Piste çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

McLaren patronu, Hamilton’ın takımda kalsaydı diye düşünerek zaman harcamayacaklarını belirtti.

Whitmarsh: “Lewis gibi ben de bu konu üzerine çok fazla zaman harcamıyorum. Olan oldu.”

“Bizim yaptığımız teklifin daha yüksek olduğunu biliyorum; mali açıdan diğer bütün pilotlardan iyiydi. Daha iyi bir teklif yapıldığını sanmıyorum ama hayat bu”

“Uzun bir süredir dost, çalışma arkadaşı oldu. Gelecek sene rakip olacak ve onu yenmeye çalışacağız”

“İyi bir ilişkimiz olmaya devam edecek. Düzgün bir şekilde mücadele edeceğiz.”


Yorumlar

  1. Raikkoneni alsalardı böyle bir endişeye gerek kalmayacaktı ama Perezi aldılar yapcak bişi yok sonuçta Hamilton kendisi istedi gitmek

  2. Hamilton'ın gidişi McLaren'e şüphesiz kan kaybettirecek bu kesin ama bakalım gelecek sezon araç nasıl olacak ve yeni transfer Perez nasıl bir performans ortaya koyacak merak konusu.Button'ın sürüş tarzı güzel ve sıra dışı fakat biraz daha akıllıca agresif yarışlar ortaya koyarsa başarılar uzakta kalmaz…

  3. Raikkonen06  avatarı

    Boşuna üzülme Whitmarsh, Perez hiçbir zaman Hamilton gibi bir pilot olamıycak tabi bu şahsi fikrim çnkü Ham bazı yarışlarda inanılmaz hızlı sürüyordu yani başka bir gezegendeymiş gibi sürüyordu aslında tüm sezon böyleydi ama Mclaren'in dayanıklılık sorunları yüzünden gerçek hızını hiçbir zaman ortaya çıkaramadı inşallah bunu Mercedes'te gösterir ama ilk senesinde zor gibi görünüyor ama Ross Brawn'da seneye iyi bir araç çıkarırsa gerçekten saydırırım o kadar Schumi'ye kötü aracı ver ver Hamilton'a iyi araç ver yakışmaz.

  4. Mclaren, Senna hariç hiç kimseye en çok kazanan ünvanını kazandıramadı. Bazen, bazı pilotlara çok fazla ödemek lazımdır ancak yapmıyorlar nedense.

  5. hamilton süper bi pilot tıpkı vettel alonso ve kimi gibi bu dördü zaten lider sürücü

    mc laren seneye hamiltonun yokluğunu çok derinden hissedecek

    button ve perez ne yapacak bakalım acayip merak ediyorum

  6. sana hamiltonu unutturacak adam hulkenberg,di perez değil yanlış adamı seçtiniz benden söylemesi.

  7. hamilton mclareni çok arayacak aynı şekilde mclarende hamiltonı …

  8. Sen de biliyorsun Perez'in asla Hamilton seviyesinde olmadığını.Ondan üzülüyorsun bu kadar belli.Asıl üzüntün Lewis'i kaybetmek değil,onun seviyesinde bir pilotu kadroya katamamak.

  9. soyle bisey var ki eger Mc laren en hizli aracla yada 0.1 0.2 sn yavas aracla bir grandprixe gidiyorsa Lewis baska gezegende olabiliyordu Jenson'a inanilmaz farklar atabiliyordu Mc laren simdi Messi'sini kaybetmis Barcelona gibi…

  10. 2013: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2013: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Kara Bela.
    🙂

  11. 2013: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2013: A McLaren Odyssey (spa2000)

    H.a.M. , virajı dönecek ve gözden kaybolacak.

  12. bencede mclarende yarışmalıydı.bu sporu onun kadar seven ve işine kendini adayan bir pilot yok.kendini işine adayıp politik söyleşilerden uzak olan bir insan ile ron dennis in bir sorunu olacağını sanmıyorum.ama bazıları kafa bile tutuyordu ona.

  13. Bizde Schuminin gitmesine çok üzülüyoruz, keşke perez gibi bir hevesli ergen yerine Schumi gibi gerçek bir efsaneyi 2 yıllığına takıma getirip gelişiminizi hızlandırırken 2 şampiyonluk kazanmayı akıl etseydiniz.
    2013 hem sizin hemde mgp için berbat bir yıl olacak.
    Ferrari bu fırsatı iyi değerlendirmeli.

  14. kamui ftw dawn avatarı
    kamui ftw dawn

    Kesinlikle saskinlikla hamilton'in saf hizini izledim bu sezon ozellikle son yarislar. Gercekten kaliteli bir pilot, mercedesteki maceralarini merakla bekliyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir