Montezemolo Ferrari'den Detaylı Analiz İstiyor

yazar:

kategori:

 

Di Montezemolo, şampiyonluk mücadelesinde gülen taraf olmak için sezona güçlü başlamak zorunda olduklarını söyledi.

Montezemolo “Bu sene olan şey, geçen seneden gelen bir şey.”

“Bu konuda detaylı analiz ve organizasyonda, çalışma metotlarında iyileşme isteyeceğim çünkü gelecek sene daha ilk yarıştan itibaren kazanabileceğimiz bir araç istiyoruz. Son 2 senede bunu başaramadık.” dedi.

Ferrari’nin metotlarında değişiklik isteyen Montezemolo, takımına övgüde bulundu.

Montezemolo “Şampiyonluğu kazanamamak tabi ki büyük bir acı ve pişmanlık çünkü her zaman kazanmak istiyoruz ve çok yaklaştık.”

“En dayanıklı aracı üreten takımımım çalışmalarından gurur duyuyorum. Asla strateji yanlış olmadı ve pit stoplarda hata yapmadılar. En sonuna kadar takım görevini yerine getirdi.” dedi.

Montezemolo, sıralamalarda zayıf kalmalarının bu sonuçta büyük etkiye sahip olduğunu düşünüyor.

Montezemolo “Son 5 yarışta en çok puan kazanan takım olsak da, her iki sürücümüzün son yarıştaki podyumundan memnun kalsam da sezon boyunca gridde ön sıralarda yer alma konusunda yeteri kadar hızlı olamayan bir aracımız vardı.” dedi.

Montezemolo ayrıca Alonso’ya olan güvenlerini yineledi. Montezemolo “Fernando daha da zorlayarak bu yaşananlara tepki verecektir. Rekabetçi bir araçta yenilmez olduğunun farkında.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Muammer UYAR avatarı

    elinde 2 tane bozuk rüzgar tüneli var, aerodinami nin a sından anlamayan bir teknik ekip var, sağa sola bakmadan strateji yapamayan pit duvarın var vede nur topu gibi bir dominicali n var daha ne olsun monti ……

  2. harun bodur avatarı

    Montezemolo ayrıca Alonso'ya olan güvenlerini yineledi. Montezemolo "Fernando daha da zorlayarak bu yaşananlara tepki verecektir. Rekabetçi bir araçta yenilmez olduğunun farkında." dedi. anlaşılan Massa seneye yine üvey evlat! bir kerede eşit araç verin be adaletli olun ama varsa yoksa Alonso..

  3. hata aramak istersen çok hata bulursun takımda. mesela alonsonun eli ve ayaklarından çok çenesi çalışıyor . takım iyiyse kendine pay çıkarıyor ben iyiyim . takım o hafta kötü yarış çıkarırsa başlıyor hemen takımı atıp tutmaya karalamaya . ben soruyorum singapur,a yarışına gelindiğinde alonso 37 puan öndeydi vettel,in . adam geldi 37 puandan geriden geldi bizi geçti diye bunun hesabını tüm ferrari pilotundan takım şefine kadar herkesten hesap sorardım

  4. Takımdan istemek kolay bir analiz de kendin çıkar bakalım ben nerede hata yaptım şeklinde.:)
    Yıllar önce eski günlerini göremeyeceksin demiştim yüzü olsa yüzüne de söylerdim haklı çıktığımı görüyorum ve bu şekilde devam edecek.
    Alonso da kendisine yansın, keşke tekrar Mclaren ve Redbull'da yarışma imkanı bulabilseydim şeklinde. 3-4 ncü olsa insan bu kadar yıpranmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir