Schumacher, Mercedes'le Devam Edeceğini İşaret Ediyor

yazar:

kategori:

 

 

Formula 1’in efsanevi sürücüsü Schumacher, dün Brezilya’da son Formula 1 yarışına çıktı ve emeklilikten sonra ne yapacağı merak ediliyor.

Schumacher “Açıkçası Mercedes ile birlikte neler yapabileceğimiz konusunu görüşeceğiz. İyi fikirler ve seçenekler var. Takvimin kolayca dolabileceğinden eminim.” dedi.

Schumacher ayrıca emekliliğinde ailesi ile daha fazla zaman geçireceğini ve çok farklı şeylere yönelmeyeceğini söyledi.

Schumacher “Bir süredir Formula 1’den sonraki hayatım için gün sayıyorum ve sabırsızlanıyorum.”

“Kesin planlarım yok. F1 zamanımdan birlikte çalıştığım ortaklarım var ve emeklilikten sonra da onlarla çalışmaya devam edeceğim.”

“Aileme daha fazla zaman ayıracağım ve boş zamanım olursa göreceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. reklam kısmını bana bırakın siz yarısmaya bakın demek ıstıyor sanırım:)

  2. ferrari alonsoyu alarak zaten schumıyle koprulerı atmıstı..acele etti ferrari herseyı hemen tüketmeyı sevıyor..ahanda vettel bekleseydıde vettelı alsaydı yaa..sımdı vettelın pesınden kossunlar bakayım gıdermı vettel:))

  3. daha ılgaza çıkıp seviyorum ulenn schumi diye bagıracağım..daha gitmek yok schumi:)

  4. Furkan Karaman, güzeldi teşekkürler.

    Michael Schumacher'in hiçbir şekilde Ferrari'ye dönmeyeceğini böylece anlamış olduk. Demek ki 2006'da Ferrari ile ayrılış sebebi tahmin ettiğimizden daha da çetrefilliymiş.

    Mercedes'te devam etmesi bence harika olur. Böylece ileriki yıllarda ortaya 10 numara 5 yıldız bir araç çıkarsa hiç kimse MSC beceriksizdi diyemez. Çünkü o aracın hızı Schumacher destekli demektir.

  5. Eline sağlık oldukça güzel.

  6. Çok güzel olmuş Furkan. 🙂
    Schumacher işte neler yaptırıyor insanlara. 😀

    Benim hep kendi kendime söylediğim bir cümle var. Ulan abi olsa bu kadar sevilmez beh.:P

  7. Tahminim son birlikte olduğu insanlar ile serbest bir çalışma imkanı ile beraber olmasıydı önceki örnekler beni bu düşünceye sevk etmişti ancak Mercedes-Benz'in, Ferrari gibi olmaması ve ürünlerinin benzer olmayışı nedeniyle nasıl olabileceğini kestiremiyordum.
    Keşke Scuderia ile diyalog ortamı olabilecek olsaydı güzel çalışmalar ortaya çıkabilirdi, keyifli zamanlar geçirmek için de birebir bir olay. Ancak mümkün görünmüyor. Soru Mercedes ile nasıl olabileceği. Ürünlerinde tanıtım dışında bu isme ihtiyaçları yok, olması da pek mümkün görünmüyor. AMG ile LMS, GT1 aracı hazırlamak isterse mesela marka orada bir vakit harcama olabilir.
    Biraz zaman sonra Pirelli ile mutlaka bir teste çıkacağını tahmin ediyorum. (Tam zamanlı mesai Michael'a göre değil)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir