Kobayashi, Kendisine Bağış Yapan Taraftarlara Teşekkür Etti

yazar:

kategori:

Yeteri kadar sponsor desteğinin olmaması nedeniyle Sauber’deki koltuğunu kaybetmesinin ardından Japon pilot, www.kamui-supprt.com sitesi ile bağış toplamaya başladı.

Sayfa sadece birkaç gündür yayında olmasına rağmen Kobayashi, bugün yaptığı açıklamada şimdiden 500.000 pound toplandığını belirtti.

Twitter’da yazan Kobayashi: “Kamui Support için herkesin verdiği desteğe teşekkürler. Çok teşekkür ederim”

“27 Kasım itibari ile mevcut toplam birikim, 65,813,672 yendi.”

Bu miktar, gelecek sene bir koltuk bulmasına yardım etmeye yetmese de, artmaya devam eden bu fon, bir destekçiyi de cesaretlendirebilir.

 


Yorumlar

  1. salih yildiz avatarı

    Nette, "Kimi, Kamuinin Lotus da olması için çaba gösteriyor" gibi bir haber umarım doğru olur (Haber fince olunca translate belki yanlış olmuş da olabilir :)))

  2. İngilizce çevirisi. Türkçe'ye translate ile çevirince fena oluyor, ingilizce okumak daha mantıklı 🙂

  3. Japonca yazıyor

  4. Çok yaşa Kamui işte yapacağın hamle buydu. Hadi arkadaşlar Kamui arkadaşımız destekşeyelim. Kimimiz 10 Dolar verecek ki bu rakam kimseyi bozmaz. Kimimiz 100 Dolar. Bizim de ona bir katkımız olsun. Birlikten nasıl bir güç doğacağını Milyar dolarlık şirketler görsünler.

  5. Team Sauber  C31          Seb. Vettel(Duhan) avatarı
    Team Sauber C31 Seb. Vettel(Duhan)

    Haksizliğin daniskası. .
    Bu adam F1'de olmalı.

  6. Yarisman dilegiyle Kobe, Mclaren Perez yerine seni alsaydi eminim Mclaren taraftarlari ve calisanlari daha heyecanli daha iyimser beklerlerdi yeni sezonu..

    Kaderin cilvesi, neredeyse denk iki takim arkadasindan biri F1 in en buyuk takimlarindan birine transfer oluyor, digeri koltuksuz kaliyor, yazik gercekten..

  7. eski japon saltanatı olsaydı şimdi ya Toyota da yada Honda da olurdu en kötü ihtimal ile panasonic sponsor olurdu ama Kore nin yükselişi japonları yerle bir etti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir