Perez 2013 için Şampiyonluk Hedefinin Gerçekçi Olduğunu Düşünüyor

yazar:

kategori:

Meksikalı pilot, Lewis Hamilton’ın ayrılmasının ardından İngiliz takıma dâhil olacak.

Perez: “Sonuçlar açısından beklentim, hedeflerim, onlarla (McLaren ile) unvanlar kazanmak ve hemen önümüzdeki sene şampiyon olmak. Bu, sezon içinde çok fazla çalışmayı gerektiriyor. Bu yüzden onlarla olan hazırlıklarıma çok iyi başlayıp hedeflerinize ulaşmak çok önemli.”

“Bu sene birçok dayanıklılık sorunu yaşadılar. Eğer sorunları çözerlerse, şampiyonluk mücadelesi vereceklerdi. Bu yüzden söylediğim şeyler gerçekçi. Takım, çok güçlü bir araç ortaya çıkarma adına her şeyi bir araya getirecek kabiliyette. Hedef her zaman yüksek olmalı. Düşüncemiz o yönde olmalı. McLaren da her yarışı kazanmak ister”

Perez, üst düzey bir takımdaki baskıya da, gelecek eleştirilere de hazırlıklar olduğunu belirtti.

Perez: “En iyi takımda olduğunuzda her zaman mercek altındasınızdır. İyi iş çıkarıyorsanız, kahramansınız; kötü iş çıkarıyorsanız, en kötü sizsiniz. Alışmakla ilgili bir durum. Ama zaten Sauber’de buna alıştım. Çünkü podyuma çıktığımda süper yıldızdım; iyi iş çıkaramadığımda da, her zaman hatalar yapan çok kötü bir pilot oldum. En önemli şey, kış dönemine odaklanmak ve daha Ocak ayında takımla çok iyi bir iletişim kurmak; sonrasında da ilk yarıştan itibaren mücadele edebilmek.”

Müstakbel McLaren pilotu, yeni anlaşmanın açıklanmasından bu yana eski sonuçlarını alamamasının, üzerinde oluşan baskıdan kaynaklanmadığını belirtti.

Perez: “Formula 1’de, her şey hakkında hikâyeler uydurmayı severler. Bu yüzden durumu (McLaren) anlaşmama bağlıyorlar. Ama onunla ilgili yok. Çünkü ben bir profesyonel pilotum; vefalı bir kişiyim ve takıma (Sauber’e) minnettarım”


Yorumlar

  1. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    yukarıda facebook sayfasından yorum yazan arkadaş bana güldüğünü belirtmiş hakkıdır tabi ki ;)) ama unutma ki son gülen iyi güler yani ben gülerken siz ağlıyor olmayın da ;))

  2. vettel seneye 2011 i tekrarlatacaktır. son yarışta terler dökeceğine ilk yarışlarda asılacaktır.bu yüzden çeko o varken diğerleri sadece hava alacaktır.tek tehdit lotus ve kimi dir bence.

  3. Team Sauber  C31          Seb. Vettel(Duhan) avatarı
    Team Sauber C31 Seb. Vettel(Duhan)

    Bir anda en sevdiğim pilot durumundayken,en sevmediğim pilotlar arasına girdi.
    Evet hala bir sempatim var…Fakat Ama'sıda var.
    Son 5 yarıştaki saçmalamaları,
    Kobayahi'ye yaptığı ayıp,
    Jenson Button gibi saçma ve bir ileri bir geri konuşması beni açıkcası baya soğuttu Perez'den

    Simdilik susucam Perez'in e olduğunu ilerleyen zamanlarda anlayacağız.

  4. küçük enişte hepinizi susturacak seneye haberiniz yok 🙂 perez'i kötü pilot sananlar şöyle gelsin; yeni pilotlardan sayıyorum;

    grosjean, hulkenberg, di resta, maldonado, pic, jaime < perez

    perez bunların hepsinden daha iyi bir pilot. belki hulkenberg biraz yaklaşabilir yetenek olarak.

  5. tutmayın küçük enişteyi

  6. schumacher'den sonraki pilotuma güveniyorum. sauber'de aracı iyi çalıştığı zaman yaptıkları ortada mclaren bundan daha iyi bir araç verirse neden başaramasın? haaa pilotun tipiyle de olmayacak iş değil bu! bir arkadaşım anlatmıştı schumacher 14 yaşında daha karting liginde yarışıyorken bir röportajı var almanca konuşuluyor. röportaj yapanadam schumacer'İn tipiyle alay etmiş resmen sende yarışçı tipi falan yok diye ama yıllar sonra gördük ne olduğunu 🙂 video da şu olmalı sanırım http://www.youtube.com/watch?v=aNXVKw8kowk

    birde birçok kişi kovalainen vakası gibi olacağını düşünüyor. ona bakarsak lewis hamilton'un f1'de tecrübesi bile yoktu daha gelir gelmez 2007 sezonu şampiyonluğa oynadı. sergio perez ise sauber gibi bir takımda pişti raikkonen gibi massa gibi… neden şampiyon olamasın?

  7. Mclaren ile anlaşması duyurulduktan sonra nerdeyse yokları oynadı.Kumar gerçektende artık gelecek sezonu bekleyeceğiz.

  8. güney ateş avatarı

    salıverin küçük enişteyi:)

  9. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    herkesin fikrine ve görüşlerine saygı duyarım ,ama ben mclaren koltuğuna yakıştıramadım sadece ve yapamıyacağını düşündüğüm için bu şekilde yazdım ,saygılar herkese.

  10. Gerekli şartlar oluşursa neden olmasın?

  11. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Şampiyon Geliyor

  12. bir ferrari taraftarı olarak perez i gelecek sen en büyük şampiyon adayları arasında görüyorum

  13. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    McLAREN senin gibi beceriksizin birini button'un özgüveninin tekrardan gelmesi için o koltuğa oturttu ve en fazla 1 sezon oturabilceksin şampiyonluğu ise f1 hayatın boyunca yaşıyamıcaksın perez, heee bir diğer etkende arkanda slim gibi bir adamın olmasıdır ama o sadece para desteği verir kabiliyet olmadıktan sonra para da bir yere kadar akar. (tipin bile yakışmıyo McLAREN'e)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir