Türkiye'nin Takvime Dönüş İhtimali, Yurt Dışında da Konuşuluyor

yazar:

kategori:

F1 çevresi tarafından büyük beğeni toplayan İstanbul Park’ta yarışlar 2005’te başladı ve son etkinlik, yeni anlaşma sağlanamayınca 2011’de düzenlendi.

Ama pistin yeni işletmecisi Eylül Oto Kiralama’nın sahibi Vural Ak’ın geçenlerde yaptığı açıklama, Türk F1 severlerin ümitlenmesine neden olmuştu.

Bununla birlikte Daily Express yazarı Bob Mackenzie, Bernie Ecclestone’un, Fransa GP fikrini bırakıp Türkiye’ye dönüş için zorladığını belirtti.

Öte yandan komşu ülke Yunanistan’daki gocar.gr sitesi, Ecclestone ile temasa geçtiklerini ve önümüzdeki haftalarda sonuca ulaşılacağını iddia etti.

Ecclestone: “Bu sorumlu kişilerle görüşmekten memnun oluruz. Türkiye’ye dönmeyi çok isteriz.”

 


Yorumlar

“Türkiye'nin Takvime Dönüş İhtimali, Yurt Dışında da Konuşuluyor” için 19 yanıt

  1. Bu habere ne sevinmiştim. Gelecek her zaman güzellikler getirmesi için hayaller kurduruyor da bunları anlayacak zihniyetler lazım şu an dünyanın dört bir yanı bu rüyayı yaşamak için sıra bekliyor biz ne yapıyoruz elimizin tersi ile itiyoruz. İki defa gelip izleyemediğim şu muhteşem anı umarım Türkiye de izlerim.

  2. KLAVYEDELiKANLISI  avatarı
    KLAVYEDELiKANLISI

    umarız geri döner..300 milyon liraya pist yapıp 30 milyon dolar daha vermeyip o pisti bomboş yatıran bi düşünceyi kabul etmek gerçekten zor!..bazen düşünüyorum acaba yetkililer bu pistin hiç hesabını yapmadan birisinin verdiği gazla mı yaptı diye..bilemiyorum ama her f1 sever gibi haklı olarak isyanlardayım..:)

  3. İnşallah dönersiniz bir an önce. 🙂

  4. Snowmann Mrt avatarı

    Benim 2013'te yarış izleyeceğimize inancım tam.

  5. Muammer UYAR avatarı

    o kadar uğraştık twitter da tt yaptık konuşul sun tabi 🙂

  6. FeRNando King! avatarı
    FeRNando King!

    HABERi benden duyun 2013 de Turkiye gp olma sansı yüksek,Gereksiz yorumlara kulak misafiri olmak zorunda kaldım ancak,şuanda f1 pistimizde çok büyük değişiklikler olacak ve bu pistimize cesaret verecek yenilik ve dahası …. Vural AK yapılacağı işi biliyor ve orada kiralama araçlarını bile pistte deneme şansı sunuyor,yani kısacası ISTANBULPARK yeni sahibiyle mükemmel olma yolunda, bunu ıspatladı,ve eskisinden daha güzel bir pistimiz olacak..

  7. monaconun rampalari avatarı
    monaconun rampalari

    Bir tek takvimde NJ kesinleşmedi diye biliyorum onun yerıne 2.pist arıyor yedek pist diyelim Fransa yada Türkiye olabilir ama her turlu NJ yetiştirilir onun dısında baska problemler olsun ki 2013 e girebilelim. 2014tede %80 varız zaten eminim :))

  8. New Jersey kesin 2014 ertelendi o haberi kacirmisiniz o yuzden Istanbulparkin sansi cok buyuk

  9. New Jersey yarisi 2013 icin kesin iptal Bernie o yarisin yerine pist ayarlamaya calisiyor suan once Fransayi denedi ama adamlar para yok dediler suan Istanbulparkin 2013 takvimine eklenmesi ihtimali cok cok yuksek gelecek haftaya kadarki sure cok kritik

  10. Bay E sağlamcı adamdır. Yunanistan pisti yapsa bile yarışların yapılması için fon sağlayacağını sanmıyorum. Bay E'de işini garantiye alır ve Yunanistan'ı sokmaz. (Hoş şu şartlar asla pist yaptırmaz Avrupa Birliği onlara) Türkiye ihtimali artıyor. 2013 için umuda kapılmayın bence. Tecrübelerim bana New Jersey'in de yetişeceğini söylüyor. 2014 için ise şansımız oldukça fazla.

  11. Türkiye'ye gelirse dsmart dört elle sarılır hiçkimseye bırakmaz.

  12. new jersey GP daha resmileşmedi. resmileşmeyen şey için de kimse rezervasyon yaptırmaz. NJ'nin ne kadar şansı varsa bizim de o kadar var.

  13. belki kitle artarsa 2015 te trt yada başka ulusal kanalda şifresiz yayınlanabilir.ama trt aynı babayiğitliği gösterirmi orası muamma.

  14. 2013 takvimi kesinlesti .. artik ancak 2014 olur en iyi ihtimal.. zaten takimlar bir sonraki sezonun rezervasyonlarini bu sene icinde hallediyorlar.. yani 2013 zor.. tabi devlet derseki berniye al sana 25 milyon dolar gel yapalim bernie bu babasini bile satar iki dakikada 😀

  15. Acaba 2013'te takvime girmemiz söz konusu mu, yoksa Türkiye GP 2014 için mi düşünülüyor?

  16. Team Sauber  C31          Seb. Vettel(Duhan) avatarı
    Team Sauber C31 Seb. Vettel(Duhan)

    Dönsün artik..
    Hasret kaldik Su pistte F1 izlemeye..

    Vural Ak adamın hası be. 🙂

  17. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    dönme ihtimali yükseliyor türkiyede yayıncı hakkında istanbul gp geri dönerse bir degisiklik olma ihtimali varmı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir