Hamilton'dan Plaka için Dudak Uçuklatıcı Teklif

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton İsviçre’de kullandığı 4×4 Mercedes-Benz aracının ‘LEW 1S’ plakası için 400.000$ ödedi.

Bu plaka daha önce büyük işadamı Bob Lewis’e aitti ve geçen yıl onu yaklaşık 100,000$’a almıştı. Bob Lewis Hamilton’ın teklifinin reddedilemeyecek kadar iyi olduğunu dile getirdi.

Nick Heidfeld ise sahip olduğu parayı daha iyi işler için kullanma taraftarı.

"Çok param olduğu için şanslıyım ve bunu imkânı olmayan insanlar için harcamak isterdim. Bu konu benim üzerinde durduğum bir konu."


Yorumlar

  1. off ewet yaa naparsa yapsın bize nee..

  2. konu Hamilton olunca nasıl yorumlar da patlama oluyor ama :))Adamın kendi parası bizene istediği gibi yer :))

  3. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    arkadaslar bence yaptıgımız sey zengının parası zugurdun cenesını yorarmıs sozunun gercek oldugunun ıspatıdır.para onun ne ıserse onu yapar.ısraf kısıye gore degısır.ben kımı cıyım ama bu konuda hamıltona laf soylenmesı cok yanlıs.ıbadet ve hayır ısı bızde kutsal ve gızlı yapılırsa daha hayırlıdır.ama o bır ıngılız ve hayırı nasıl yapıyor kımlere nasıl yardım edıyor bılemeyız.ve bence mutlaka edıyordur.cunkı hamılton aılesı aman aman zengın bır aıle degıldı dune kadar.yoklugun ne oldugunu bıldıklerını sanıyorum ve hamılton belkı 400 bın dolara bır pılaka alıyor ama o rakamın katlarca fazlasını mıtlaka yapıyordur.bu seylerı schumının yaptıgını kımının yaptıgını bılıyorum ve bu kategorıdekı bırcok sporcuda yapıyordur.kalkıp ben suraya su kadar yardım yapıyorum dıyen adamı zaten bız burda lınc ederız.bunlarda soylenırmı dıye.para onun ıstedıgı yere harcar.bende bır ara aldıgım bır motosıklete 34 ea 4747 plakalı aracı almak ıcın 1000 ytl yı gozden cıkarmıstım ama olmadı.parasından degıl ama brokratık nedenlerden.kaldıkı fb gs bjk gıbı plakalara rakamlarda guzelse bızdede cok cıddı rakamlar odenıyor.saygılar

  4. hmm sonucta kendi parası…
    istediği sekilde harcar yani..
    kimsenin konusmasına luzum yok…

  5. arkadaşlar yanlış yazmışım lewis siyah Mercedes-Benz ML 63 AMG kullanıyor. :)))

  6. Rakkathebest  avatarı

    ya adam kendı kazanıyor kendıne harcıyor ne yaapcaksınız ? butun pılotlar yerı gelınce yardım turnuvalarına katılıyorlar zaten ne yapsınlar butun paralarıyla yardım mı yapssınlar?yanı hamılton ı sevmem ama adam uyurken gozunu kapatsa kapattı dıye laf edıceksınız ve heıdfeld ın yorumu gereksız olmus bence ole dusunuyorsan ole yap nıck ayrıcada guzel olur ama duyalım yaptı dıyede ozel olarak bu arada kımı nın f430 unda da iceman dıye plakası olmasını ısterdrım yada cooper ında

  7. lewisin kullandığı araç Mercedes-Benz ML 500 AMG siyah renk

  8. şeyi merak ettim acaba bindigi araç kaç paralık:D yani o kadar para plakaya wer bari arabada ondan asagı bi degerde olmasın:D

  9. sizin gibi düşünmeyen insanların, size herhangi bir zararı olmayan davranışlarını eleştirmenin bir mantığı olmadığını düşünüyorum.

  10. cok geregi olan birsey degil. yani gereksiz bence ama para onun karısma taraftarı degilim hiç degilse alnının teriyle kazanıyor roman abramoviç gibi deil:D nasıl zengin oldugunu bilioruz abramoviç in bütün rus oligark lar abramoviç gibi… kısaca: hiç gerekli olan birsey degil normal insanlar gibi yasamayı ogrenmeleri gerekli onları anormalleştirenlerinde bizlerin oldugunu hatırlatma geregi duyuyorum

  11. ve son olarak değinmek istediğim bir nokta var burda lewisin egosonun yüksek olduğundan bahseden birileri var ama kendi tuttukları pilotlar bunu yapsa aslanım benim yakışır sana gibi ifadeler kullanacağına eminim.

  12. arkadaşlar bence lewisin yaptığı doğru bir şey değil ama kendi parası olduğu için karışmak doğru olmaz burda lewisi eleştiriyoruz ama unutmayınki abromoviç yılda 700 milyon dolar para harcıyor asıl israf bu afrika'da ve uzak doğu ülkelerinde aç,hasta milyonlarca insan varken bu kadar parayı çarçur etmek bence gereksiz birşey benim okadar param olsa yılda en fazla 50 milyon dolar harcarım ve afrika ülkelerine yılda 500 milyon dolar gönderirim burda 400.000 bin dolar çok sayılmaz asıl diğer insanların yaptığı israf.

  13. Şener hocam, bir yanlışı birden çok kişinin yapması onu yanlış olmaktan çıkarmaz..genel anlamda gösterişi ve bu uğurda para saçıp isfar yapmayı seviyoruz biz insanlar..Hamiltonun yaptığı bir hiç uğruna parayı saçmaktan başka bir şey değil..ev mi almış,araba mı almış..ticari bir yatırım mı yapmış..zevku sefa yaparak mı harcamış o parayı? hayır..kendi adına plaka almış..e nedir yani bu..gereksiz ve saçma bişi bi plakaya o kadar para vermek..

  14. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Fuad Kaya arkadaşım harcama israftır demişsin hangi kültüre göre israftır bizim kültürümüze göre fakat benim Türkiye de gözlemlediğim o kadar çok israf varki bu onların yanına bile yaklaşamaz neden dersen bizde ülke olarak sıkıntı varken ,hayat şartları ,gelir dağılımı adaletsizken ,kişilerin aşırı muhtaç olması varken israf ediyoruz ;köprüden hergün geçerken araçlardaki o tek kişileri görünce israfı bir kez daha anlıyorum ve bunu gösteriş için yapıyoruz üstelik topluluk halinde yapıyoruz petrol üreticisi bir ülke değilken bile bu kadar aracın benzin veya motorin yakması bu ülke için israf değilmidir unutmayalımki bu bizim kültürümüzde yanlış olmasına rağmen yapıyoruz

  15. onur aybars avatarı

    Arkadaşlar, iki pilot arasındaki yaş ve olgunluk farkını da unutmayın. Hanginiz Lewis'in yaşlarındayken bu tür şeylerin peşinde değildi?… Ayrıca, iki karakter birbirleriyle asla kıyaslanmamalı diye düşünüyorum.

  16. aynısını bill gates yapsa da israftır,saçmadır..yazıktır o paraya..savunulacak bi tarafı yok..ha şu var, sadece Lewis mi bunu yapan? değil elbette..konu ile ilgili heidiefeldin açıklamalarının aynı haberde yer alması haberin karalama maksatlı olduğunu açıkça gösteriyor..yine de, bu hamiltonu bu konuda temize çıkarmaz benim gözümde..severim kendisini,ama ben kazandım istediğim gibi harcarım mantığı çok saçma yaw,kimse sorgulayamaz elbette, fakat herkes eleştirebilir.

  17. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Heidfeld benim gibi düşünse olmazmı :))
    o da bir bakış açısı ve doğru fakat olayı o tarafa getirdiğimizde hamilton ailesinin böyle yardımlar yapıp yapmadığını bilmiyoruz ,ayrıca heidfeld çok parayı ihtiyacı olanlar için harcamak istediğini belirtmiş cümle kuruluşundan ve ifadeden ben sadece söylemde kaldığını fiiliyata geçmediğini anlıyorum ,savunma konusuna gelince lewis babamın oğlu değilki savunayım ayrıca sizinde kan düşmanınız değilki eleştiriyorsunuz bu bir zevk ve tercih meselesi para onun istediği yere harcar ve kendine görede mantıklı bir yere harcamış ayrıca eleştirenler hemen eleştirebiliyorda savunanlar neden savunamıyor bana hemen savunmayın denileceğine hemen karalamayın karalamak için izin alındığında dahi savunma için müsadeye gerek yoktur

  18. Bu haberin amacı belli! Lewis parasıyla vs.vs. yaparken hiç basınla alakası olmayan birisi cevap niteliğinde birşey söylemiş.Bunlar sinsi amaçları olan haberler.Hangi ülkenin basınıysa artık..

  19. Şener arkadasım sen Heidfeld gibi düşünmüyormusun yani şurada hamiltona hemen savunmaya geçmeyin.

  20. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Kim alır o plakayı neden bizim ülkemizde bile isimlarinin sessiz harflerinden oluşan plakaları birçok kişi alıyor ayrıca neden almasınki iyide yapmış bir f1 sürücüsünün plakasının farklı olmasından daha doğal ne varki ayrıca egolu demişler başarı için ,sadece 1.ncilik için mücadele eden kişilerde ego olmayacakta kimde olacak ;lewis çoğundan daha çocuk bunu bakışlarından anlayabilirsiniz

  21. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    kim alırki o plakayı… onun egosundan yüksek bir ego bulunacağını sanmam…artık o plakayı…

  22. çatır çatır harca LEwisçim para bol nasılsa 😀

  23. Adam dedigin böle olur helal olsun;

    Nick Heidfeld ise sahip olduğu parayı daha iyi işler için kullanma taraftarı.

    "Çok param olduğu için şanslıyım ve bunu imkânı olmayan insanlar için harcamak isterdim. Bu konu benim üzerinde durduğum bir konu."

  24. heidfeld doğru söylemiş: lewisin çok parası olabilir ama bir plaka'ya bu kadar para harcamak bence fazlaca gereksiz ama kendi parası olduğu için bir şey demekte yanlış olur.

  25. yuh be lewis..

  26. aslına bakarsın bu da bir yatarımdır gelecek için, yani ilerde onu daha yüksek bir fiyata satabilir, hiç düşünmeden sadece ego tatmini olarak algılamayın, yani tabi o da biras var:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir