McLaren 2013'e Kendine Güvenerek Girecek

yazar:

kategori:

Amerika’da Lewis Hamilton ile kazanan takım, bir hafta sonra Brezilya’da Jenson Button ile damalı bayrağı en önde geçti. Aslında McLaren, Abu Dhabi’de de Lewis Hamilton ile zafere gidecek gibiydi ama yaşanan arıza, buna engel olmuştu.

Sky Sport News’e konuşan Michael: “Araç son iki yarışta gerçekten hızlıydı ve gelecek seneye de güçlü performanslar gösterebileceğimizi düşünerek bakabiliriz. Kış döneminde normal kazanımlarımızı elde etmeliyiz. Red Bull ve Ferrari, tam gaz bunu yapıyor olacak ki Lotus ve Mercedes gibi diğer takımlar da yakalamak için çaba gösterecek. Ama kış döneminde doğru şeyleri yapıp (2013’e) güçlü başlayacağımız konusunda kendimize güveniyoruz. Melbourne’e galibiyet için gidiyoruz”

İngiliz takım, bu sezon toplamda 7 defa, şampiyon Red Bull ile aynı seviyede yarış kazandı.

Michael: “Takım adına muhteşem bir seneydi. Açıkçası sonuçlar açısından daha iyi performans gösterip şampiyonluk mücadelesinde yer almak isterdik ama araç, sonunda  güçlü oldu ve şimdi 2013’e gerçekten odaklandık”

“Pilotlarımızdan birisinde değişiklik oldu. Bu da takım için büyük bir değişiklik. Şimdi planlarımızı bu yönde yapıyoruz; aynı zamanda başarılı bir gelecek sene için diğer değişikliklerini de yerine getiriyoruz. Bu da çok şey demek”


Yorumlar

  1. Umarım Perez ilk yarışından itibaren hızlı olurda işimiz Buttona kalmaz..

  2. Dayanıklılık sorunlarını aşabilirse Mclaren 2013'e damga vurabilir.

  3. Bu seneyi muhteşem olarak nitelendirdiyseniz gelecek sene halimiz ne olacak şimdiden çok merak ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir