Marussia: "2013 Aracında Geride Değiliz"

yazar:

kategori:

Marussia, 2012’nin ilk testlerine 2011 aracıyla katıldı; yeni aracını ancak Barselona’daki son teste yetiştirebildi. Takımın planları, FIA’nın zorunlu kıldığı çarpışma testlerindeki başarısızlık yüzünden bozuldu.

Ama bu sefer Marussia, artık bunların geride kaldığını belirtti.

Lowdon: “Şu anda hedefi tutturuyoruz; aslında biraz da ilerideyiz. Kendimize güvenimiz yüksek. Şu anda tamamen farklı bir yapıya sahibiz”

“Yeni kişilerin katılımından sonra ilk aracımız olacak. Üzerine çalışmayı tamamladığımız araç, ilk yarışa gidildiğinde tamamen CFD ürünüydü.”

2012 sezon finaline kadar takımlarda 10. sırada bulunan Marussia, Petrov’un 11.’liği ile bu yerini Caterham’a kaptırmıştı. Ama Lowdon, yine de kendilerinin ilk 10 içinde bir takım olduğuna inanıyor.

Lowdon: “Kesinlikle ilk 10 takımı olduğumuzu düşünüyorum. İlk 10 aracımız yok ama bunun için para ve zaman lazım”

“Brezilya’ya bakın. Timo’nun (Glock) en hızlı pitstopu, McLaren’ın bütün pitstoplarından hızlıydı. İnsanlar bu tip şeyleri fark etmiyor. Ama şu anda çok ama çok iyi bir takımız. Gerçekten iyi bir yapıya sahip, birbirine sıkıca bağlı olan, çok düşük maliyetli”

“Sonuçlar göstermese de bu takıma ilk 10 içinde demekten memnunum”


Yorumlar

  1. umarım caterhamı geçerler.

  2. Benim en çok beğendiğim takımlardan biri Marussia… Gerçekten başarılı olmalarını bekliyorum. Ellerindeki imkanlarla yaptıkları işler oldukça iyi. Önümüzdeki sene Kers ile birlikte Caterhamları geçeceklerini düşünüyorum, yada umut ediyorum diyelim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir