Grosjean Gelecek Sene için Kendisine Güveniyor

yazar:

kategori:

Fransız pilot, karıştığı kazalarla çok fazla eleştiri aldı ama yine de bazı yarışlarda etkileyici performansı ile dikkat çekti.

Takım arkadaşı Raikkonen’e karşı sıralamalarda 10-9 üstünlük sağlayan Grosjean, sezon içinde 3 defa podyuma çıktı.

2013 performansı konusunda Grosjean: “Umarım çok daha güçlü olurum. Normal olarak öğrenmek için bir sene, kazanmak için iki senedir. Ama Formula 1’de durum biraz farklı”

“Normalde ne kadar güçlü olduğunu söylemek zor. Çünkü kış testlerinde her şey yeniden başlayacak. Nereden başlayacağınızı biliyorsunuz; ne deneyeceğiniz ve neyi geliştireceğinizi de”

“İnişler ve çıkışlar olur. Ama bu sene, geçmişe göre 10.000 şey daha fazla öğrendim diye düşünüyorum”

Lotus pilotu, 2009’da Fernando Alonso’nun takım arkadaşıydı ama zor geçen yarım sezon sonunda GP2’ye geçti ve orada şampiyon olarak Lotus’a (eski Renault) döndü.

Grosjean: “Melbourne’de sıralamayı üçüncü bitirerek başladık ve ardından podyumlar elde ettik. İçimdeki atmosfer, takımdaki her şey çok iyi çalıştı. Bütün bu adamlarla çalışmayı seviyorum”

Grosjean ayrıca tecrübe eksikliğine rağmen beklediğinden daha hızlı olduklarını da ekledi.

Grosjean: “Beklediğimden daha hızlıydık. Bazı inişler oldu ama bunların, gelişmem için yardımı da oldu. Son 4 yarışın ilginç olduğunu düşünüyorum”

“Yani sezon başına göre çok daha iyi olduğumu hissediyorum. Çok şey öğrendim; hâlâ öğreniyorum ve kendimi geliştiriyorum”


Yorumlar

  1. hulkenberg lotus,da yarışsa ne güzel olurdu .raikonenle nasıl bir rekabetin içine girerdi acaba . bence raikonene üstünlük sağlardı hulkenberg büyük yetenek

  2. kobayashi'nin gelmesini çok istiyorum umarım umarım bu adam olmaz lotus koltuğunda.

  3. Bir sene daha görelim seni.hadi bu seneyi çaylaklığına veriyoruz.

  4. evet anlasma konusunda coktan mutabakata varildi bunu cok once yazmistim da basina hala neden duyurulmadi anlayamadigim sey bu

  5. Bu demektir ki Lotus Grosjeanla 2013 için anlaşmış hayırlı olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir