Ecclestone: "Yeni Taraftarlar, Schumacher'i Son Haliyle Tanıyacak"

yazar:

kategori:

Formula 1’in en başarılı pilotu olan Schumacher, ikinci kariyerinde Mercedes ile sadece bir defa podyuma çıkabildi.

Schumacher geri dönmemeliymiş diyen Bay E, spora yeni olan taraftarların Alman emekli pilotu bu üç sene ile değerlendireceğini ve değerinin düşeceğini düşünüyor.

Ecclestone: “Şimdi değil de, 7 dünya şampiyonu olarak bırakmasını tercih ederdim.”

“Spora yeni olanlar, F1 taraftarlarına yakın zamanda katılanlar, Michael’i şimdiki haliyle hatırlayacak; önceki haliyle değil”

“O eski kahraman olarak gömüyorlar onu ama insanlar başarısız da olabilir. Önemli olan ki muhtemelen zor olanı, alışık olduğun şeyi yapamadığını bilmek ve bunu başkasına devretmek.”

“Umarım ben de bunu yapabilirim. İşi yapamadığım zaman kesinlikle veda edeceğim”

Yine de Ecclestone, Formula 1’in Schumacher2i özleyeceğine inanıyor.

Ecclestone: “Yarışmaktan keyif aldı ve Formula 1 için iyi yönde yardımcı oldu”

“Michael’i özleyeceğiz. Çünkü bu üç senede yarış kazanamamış olsa da hâlâ çok gözde”

F1’in patronu, Shumacher’in Mercedes ile olan yakın ilişkileri nedeniyle Alman pilota sporla ilgili bir görev teklif edemediğini ifade etti.

Ecclestone: “Mercedes’e çok yakın olduğu için onu başka bir görevle bünyemizde tutamadık ve tutamazdık. Sanırım Ferrari ile olsaydı işler daha kolaydı”

“Çalışmak zorunda değil. Endişe etmesine gerek yok. İstediğini yapabilir. Kulağa hoş geliyor değil mi?”


Yorumlar

  1. by Ecclestone schumi,ye kimse ulaşamaz sen merak etme . sen asıl schumi gittikten sonra bakalım f1 reytingleri nerelerde olucak . schumi.nin olmadığı f1,de vettel,de alonso,da hamilton,da kurtaramaz seni . f1,in izlenme oranı yarıya düşer . sezon başlayınca görüşelim

  2. Harun  Arıcak avatarı
    Harun Arıcak

    Adamcağız sadece yeni taraftarların durumundan bahsetmiş bizimde onlara örnek olup bu sporun tarihini doğru anlatmamız lazım öyle yeni taraftar kimin umrunda mantığıyla yaklaşırsanız insanlara daha çok vettel acısı çekersiniz benden bir abi tavsiyesi

  3. yeni taraftarlar bilse ne olur ki o adamın yaptıkları yeter kırdığı rekorlar yeter

  4. air_canada54  avatarı

    Ya son haliyle bilseler ne olur bilmeseler ne olur eskiler ne olduğunu biliyor zaten o Micheal SCHUMACHER 7 kez şampiyon olmuş bir efsane nokta, ya sen kimsin ?

  5. doğru f1 eski görüntülerin yayınlanmasını yasaklarsan yeni taraftarlar eskiyi görmedikleri için şimdikini hatırlayacktır tabiki.hayır bir görüntü ne kadar izlenirse ilgi görür ama bunlar müşteri kazanacağı yerde kaybetmeyi tercih ediyor olmalılar.

  6. McCheco (Görkem Yılmaz) avatarı
    McCheco (Görkem Yılmaz)

    yeni taraftarlar kimin umurunda moruk? yılların schumi'si onun taraftarları belli. onu bilenler en az 10 yıl önceye kadar ki durumunu iyi bilirler.

  7. bende spora döndüğünde bay e gibi düşünenlerin çok olacağını düşünmüştüm ama mgp nin güçsüz kalması kilit etken oldu.schumi çok fazla ezilmedi bu nedenle mgp çok rekabetçi olsa acaba ne olurdu bu hep soru işareti olarak kalacak.schumi 2000 li yıllardaki ferrari ile anılmayacak zaten bugünkü rbr gibi bir araba idi o ferrari hatta dahada güçlü idi.90 lı yıllardaki 2 şampiyonluğu irdelenecek o yıllarrdaki şampiyonlukları gerçek hızlı pilotları ve yeteneklileri açığa çıkaran yıllardı.tabi benetton ve illegal olma tartışmasıda hiç bitmeyecek.ancak karne 7 şampiyonluk ve 91 zafer gösteriyor bu hiç br zaman yadırganamaz bir gerçek !.onu geçecek olan varmı hi kimse bilmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir