Ecclestone: "Formula 1 Pilotlarına Karakterlerini Yansıtma Fırsatı Verilmiyor

yazar:

kategori:

Ecclestone, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, son 3 dünya şampiyonluğunu kazanan Vettel dahil yeni jenerasyon sürücülerin geçmişteki sürücüler gibi öne çıkan karakterlere sahip olmadığını söyledi.

Ecclestone “Bugün Sebastian bir ölçüt. Bugün eskiye göre daha farklı ve bu sadece sürücüler için geçerli değil. Tüm ortam daha farklı. Geçmişe göre yapmamız ve yapmamamız gereken listesinde çok şey var.”

“Sebastian’ın podyumda küfür ettiği zamanı hatırlayın. Hemen sorun yaşadı. James Hunt ya da Graham Hill olsaydı onlar bunu takmazdı ve kimse yakmazdı. Bugünkü televizyon kültürüne bakın; s ile başlayan kelime artık normal konuşmanın bir parçası oldu. Sebastian’ın o anki konuşmasının bir çok kişi için çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum, sadece az sayıda kişi bundan rahatsız olmuştur.”

“Eski ve bugünkü sürücüler arasındaki farkı sorarsanız; geçmişte karakterlere sahip olabiliyorlardı ancak artık buna izin verilmiyor.” dedi ve Vettel’in seneler ilerledikçe daha da gelişeceğini belirtti.

 


Yorumlar

  1. Türkiye'de gerçekleştirilen organizasyonda iş yerinden bir akadaşımın arkadaşı görev aldı ve Vettel'le aynı ortamda bulunma fırsatını yakalamış.Bana söylediği şey Vettel'in çok alçak gönüllü, yardım sever ve egolarından uzak birisi olduğu.Bu bakımdan takdir ettim kendisini.Ancak organizasyondan sonra haber almam çok kötü oldu tabi :)))

  2. Fotoğrafta Vettel sanki gerçek karakterini gösteriyor gibi 🙂 Bernie baya heyecanlanmış 😛
    Montoya baya karakter sahibiymiş.Gitmesine niye izin vermiş:P Bernie f1 gündeme gelsin de küfür müfür farketmez ayaklarında.Yılların çakal tüccarı işte.

    Bu arada değerli adminler şöyle bi sezonun en"leri diye anket yapsanız güzel olur he.Kesin ya yaptınız ben bulamadım ya da yapcağız çatlama diyeceksiniz hissediyorum.:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir