Ecclestone: "Avrupa Yarışları Uyanmak Zorunda"

yazar:

kategori:

FIA 2013’te takvimde bir Avrupa yarışına daha yer verecek ancak henüz bu yarış açıklanmadı. Ecclestone, takvime her sene yeni yarışların girdiği ve isteklerin arttığı dönemde Avrupa’daki pistlerin daha sıkı çalışmak zorunda olduğunu söyledi.

Ecclestone “Sıradaki büyük yarış Rusya olacak. Ardından New York gelecek. Henüz bitmeyen bir çok işim var. Emeklilik düşünmeye zamanım yok.”

“Austin yarışına bakın. Olağan üstü oldu. Herkes Formula 1’in Amerika’ya dönüşünün harika olduğunu söyledi. Avrupa yarışları, takvimdeki yerlerinin Tanrı tarafından verildiğini düşünmesinler. Avrupalılar işlerini iyi yapıp performans gösterirlerse takvimde kalmalarından mutlu oluruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. burak evmez avatarı

    katılıyorum valenciada daha fazla geçiş oluyor catalunya çok daha kötü drsye rağmen geçiş yok

  2. Valencia`nin neresini seviyosunuz bilmiyorum. Bence Takvimdeki Singapurla birlikte en kötü en heyecansiz iki pistinden biri. Hatta ben Valencia`nin takvimden cikarilmasi gerektigini düsünenlerdenim Berbat bir yaris izliyoruz. Belcika Spa ve Monte Carlo ise en sevdigim pistler.

  3. Başbakan galaya katılmadığı için görüşme olmadı.Şu an durum umutsuz gibi.

  4. Ne oldu dün gece görüşme oldu mu?? Hiç biryerde haber yok,demekki bu iş olmayacak..!!

  5. Aynen iki ülkeden de tercih hakkım olsa ben de o pistleri seçerim.Türkiye konusunu hiç söyleme zaten.Hani olayın bizlik yönünü geçtim muazzam güzel bir yapıya sahip pisti kaybettik.Tilkenin en iyi eseriydi orası.Umarım sorun çözülür de yeniden gelir.

  6. F.AlonsoDiaz  avatarı

    İspanya'da Valencia Almanya'da Hockenheim Kalsın İspanya'nın 2 Pisti Var Catalunya Yerine Türkiye Daha Güzel Olur

  7. Adam ben ölmeden emekli olmam diyor.:) Spa ile Monza gitmesin ne olursa olsun.Monaco ya kolay kolay bişey olacağını sanmıyorum zaten.Barcelona ve Valencia nın dönüşümlü olması güzel oldu hatta ikisini de şutlamalılar takvimden.Adam gibi yeni bir pist yapsınlar .Aynısı Almanya için de geçerli
    Amerika nın olmaması kayıptı zaten.Ciddi bir pazar orası .Austini de çok beğendim şahsen umarım New york ta güzel olur.Bi de rusya var tabi.O da yarı avrupa sayılır 🙂 Pisti de fena değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir