Lotus, Yakın Zamanda Bir Başka Dev ile Olan Anlaşmasını Açıklayabilir

yazar:

kategori:

Pazartesi günü Sportspo yazarı David Cushnan: “Anlaşmanın ana hatları belirlendiği ve resmi duyurunun beklemede olduğu düşünülüyor.”

Bu haber, yakın zamanda Lotus’un başka bir dev Coca-Cola’nın markası Burn ile sponsorluk anlaşmasına varmasından sonra geldi.

5 senelik ayrılığın ardından Formula 1, tekrar Amerika’ya gitti ve Austin’de başarılı bir yarış ortaya çıktı.

Kaynaklarına atıfta bulunan Cushnan, Honeywell anlaşmasının Lotus’a senede 30 milyon $ kazandıracağını belirtti.

 


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Ee artık Kimi için bir sorun kalmadı bu yıl geliştirme yarışında geri kalmaz Lotus ve inşallah Kimi'yede tıpkı geçen sezonun başındaki gibi süper hızlı bir araç verirlerse gerisini halleder ICEMAN 🙂

  2. biz kimi fanları için güzel haber….uzun vade de lotus daha iyi yerlere gelebilir düşüncesiyle bu yatırımlar bu firmalar tarafından yapılıyor olabilir.

  3. Honeywell çok büyük bir firma. uçak motorları ve ek sistemlerinin yanında performans ve yarış turboları üretiyorlar. Firma için iyi bir reklam, takım için iyi para…

    Bu arada, Burn sponsorluğu sayesinde aracın altın rengi çizgileri burn alevi rengi yanardöner olur mu dersiniz?

  4. Oy Oy harika bir haber, insallah olur da James Allison yeteneklerini yine konusturup oldukca rekabetci bir arac cikarir ortaya, gerisini artik kendine gelen Kimi halleder sanirim 🙂

  5. Bu iyi haber büyük takımların artması her zaman iyidir. Aynı şekilde küçüklerin çıkıp gitmesi de tabiki.

    Bunlarıda sağlayan Kimi bence. Artık Lotus un kazanabileceği bir gerçek. Kazanacak adamlarıda var. Sponsor çekmek daha kolya böylelikle.

  6. 2012 sezonundan sonra Lotusun 2013 sezonunda daha iyi olacağını beklıyorum pol mücadelesi verebilirler umarım.aslında Lotus E20 Sıcak havalar ve uygun pistlerde en hızlı takımdı bu sezon.Bahreyn,Valencia,Abu Dhabi,İspanya. gibi pistlerde tutulamıyorlardı özelliklede bahreynde raikkonenin leblebi gibi geçtiğini biliyoruz herkesi.soğuk havalardaki sorunu ve düzlük sorunun hallettilermi bu iş tamamdır

  7. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    bu benım icin güzel haber

  8. Lotus şuanda yapılanma sürecinde böyle bir anlaşma ile güçlü olan ellerini dahada güçlendireceklerdir. 2012 sezonunun en sürpriz takımı kimse bu kadar iyi olacaklarını düşünmüyordu ama muhteşem işler çıkardılar. Klasmanda dördüncü olmuş olabilirler ama Kimi gibi bir tecrübeli bir pilotları olsaydı markalarda İkincilik-Üçüncülük mümkündü diye düşünüyorum.

    2013 sezonu için takımın güçlü olacağını düşünüyorum. Coanda etkisi yaratan egzoz sistemi gelişime en çok açık olan takım. E20 hatasız bir paketti 2013 aracında lastikleri soğuk havada çalıştıramama sorununu giderdiklerinde dahada güçlü olacaklardır. Yarış performanslarının yanı sırada sıralama performanslarında atacakları adım 2013 sezonu için dahada ümit verici olacaktır diye düşünüyorum.
    Sponsorların gelmesi markalarda dördüncülük Pilotların değişmemesi Özellikle de Kimin istediği bir tarz paket çıkarabilirler.

  9. Haydi bakalım Lotus artık para derdin de kalmadı göster gücünü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir