Alonso, BMW Sauber Değişikliği Konusunda Sakin

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, BW-Sauber’in ilk 3 takımdan biri olmasını övdü ama aynı zamanda 2009’da Alman takıma geçişi yönündeki söylentileri de sakinleştirdi.

İspanyol pilotun en yakın grid arkadaşı Robert Kubica, daha önce eğer gelecek sene Alonso ile ikili olurlarsa bunun çok keyifli olacağı tahmininde bulunmuştu.

İspanyol Diario AS’a konuşan Alonso: "BMW, geçen sene yükselen bir dönemde olan bir takımdı ve onlar, bu sene bunun şans eseri olmadığını kanıtladılar"

"Ferrari ve McLaren ile birlite 3. büyük takım haline geldiler ve Robert, benim iyi arkadaşım. Şampiyonluk için mücadele ediyor olmasından gurur duyuyorum"

"Ama takım arkadaşınızın, sizin arkadaşınız mı yoksa rakibiniz mi olduğunu asla bilemezsiniz. Kendi yolumuzda devam edeceğimizi düşünüyorum"

İki dünya şampiyonluğu bulunan Alonso’un, son zamanlarda pilot hataları yaptığı göze çarpıyor ama İspanyol pilot, eski takım arkadaşı Lewis Hamilton’un hatalarına da değiniyor.

Alonso: "(Hataları) beni şaşırtmıyor."

"Garip olan sonuçlar, geçen sene ilk 9 yarışında 9 podyum almış olmasıydı. Bunun olması için biraz şans gerekiyor ve bu da tamamiyle pilota bağlı değildi."

"Bu sene daha normal."


Yorumlar

  1. necdet KARAKUŞ avatarı
    necdet KARAKUŞ

    kimin ne haddine alonzoyu tartışmak lewis mi ? odakim.

  2. alonso, vallahi karagümrük çingenesi gibisin:)) kendini yakıştırmadığın takım kalmadı. yakında bizim tofaş f1 e giricek bize gel sen. millet kers e geçerken biz lpg li bir araç yaparız sana türk yapımı..

  3. Herkes şaçma falan diyor ama ben Alonsonun McLaren'da yaşamasını isteyen ender kişilerden biriyim. Gelsin yarışsın şampiyon olsun. Özledi McLaren şampiyonluğu, ben de özledim.

  4. senin güçlendirdiğin sorunsuz araçtan faydalandı.şuan yoksun ya çok hata yapıyor aptal.geçen seneki başarısı ise senin tecrübendi seni takip ederdi sıralamada filan.hata bile yapsan geçen seneki araç kendiliğinden piste dönüyodu sanki.açık sözlü olduğu için alonsoya ısınmaya başladım.ayrıca geçenlerde shumi için dediği bi sözünü hiç unutmadım.ayrıca takdir ettim.

    ben şampiyonluk mücadelesini ona karşı vermedim.daha önceden schumachere karşı verdim ve ona (MSC)'ye saygı duyuyorum.
    2006da alonsoyu sevmezdim ama bu sene sevmeye başladım.olgunlaştı.vede kendini bilmez bi lewise boyunun ölçüsünü verecek bir iki sene içinde.

  5. Alonso:"(Hataları) beni şaşırtmıyor."

    benide 🙂

  6. yani ne diym..
    alonso hala bıkmadı hamilton hakkında yorum yapmaktan…

  7. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Buradaki sürücülerin tamamı dünyanın en iyi sürücüleridir.Bunu böyle kabbul etmekte fayda var.Tecrübesiz olanlar, iyi bir araç ve iyi bir takım ile bir araya geldiklerinde L.Hamilton örneğinde olduğu gibi en iyi sonuçları rahatça alabilirler.Bu bence şans değil sadece birbirleri ile bütünleşmiş bireylerin meydan getirdiği bir takım çalışmasıdır.

  8. Garip olan sonuçlar, geçen sene ilk 9 yarışında 9 podyum almış olmasıydı. Bunun olması için biraz şans gerekiyor ve bu da tamamiyle pilota bağlı değildi."

    "Bu sene daha normal."

    Hamilton baya bir şaşırttı zaten 2007 de seni ve şaşırtmaya devam edicek 😀

  9. bu lewis ne kadar çok konuşuyor peh peh peh….:))))

  10. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    bence hamilton ile yakın çalışmış alonsonun bu analizlerine güvenmek gerekir.kaldı ki ben de onunla aynı fikirdeyim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir