Villeneuve'ün Gözü Hala Formula 1'de

yazar:

kategori:

1997 Formula 1 Dünya Şampiyonu Jacques Villeneuve, aynı zamanda NASCAR’a girmek için çabalarken Formula 1’den gelecek tekliflere de hala açık olduğunu belirtti.

Kanadalı pilot hala Formula 1 gridindeki yerini istediğini iki hafta önce ziyaret ettiği Montreal padoğunda söylemişti.

1997’de Williams ile şampiyon olduktan sonra BAR ile yavaş sezonlar geçiren, ardından kariyerini BMW Sauber’de sonlandıran Villeneuve Montreal’de "Bütün tekliflere açığım" demişti.


Yorumlar

  1. sanmıyorum senin albüm satmamıştır Villeneuve, banu alkan bile 750 tane satmıştı. ben korsandan indirmeye çekinirim senin albümü kota gider diye :)))
    baktın olmadı yine f1 e diktin gözü akbaba seni:)) git lan git git! sana f1 de koltuk yok! körelttin sen şansını. ne yetenekli adamlar var f1 de şimdi. geçti artık senden, yaş kemale erdi. emekli maaşı alıp, vergi iadesi doldur:)

  2. f1 şampiyonu olduğundan sonra işine önem vermemeye başladı müzikle uğraşmaya başladı sonunda 2006 yılında albüm yaptı ama reno için iyi bir şeçenek olur bence en azından 2 sene daha yarışır sonra bırakır.(nelsondan 1000 kat daha iyi bir pilot) :)))

  3. Villeneuve kariyerini şampiyon olduktan sonra bitirdi. Ferrari kendisine teklif yapmışken gitti para için B.A.R'a. Kötü araba yeteneklerini köreltti bunca sene. Ama hala iş var mı? Var. Yetenekli mi? Şampiyon olmuş adam ne diyorsun.

  4. bu kadar ucuzmu lan.adam kendisi bıraktı yerini kubicaya yoksa gitmezdi.yani anlayacan kovulmadı.hatta reno ile 2 yarışa katıldı galiba çin 2004 japonya 2004 te yanılmıyosam.

  5. renonun 2. pilotluk için iyi bir seçenek olur en azından şampiyon olmuş ve tecrübeli bir pilot.nelsondan daha iyi bir iş yapacağına eminim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir