Button, Mclaren'in 2013'te Güçleneceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Mclaren, 2012’de güçlü bir araca sahip olmasına rağmen bir çok yarışta dayanıklılık sorunları ve hatalarla çok sayıda fırsatı elinden kaçırdı.

Button “Arkamda harika bir takım var. 2013’ten itibaren bu seneki gibi güçlü başlangıç yapabilirsek, bu seneki hataları ve sorunları geride bırakabileceğimizi düşünüyorum.”

“Takımda en deneyimli olma durumunu sevdim ve takımla daha yakın çalışmak, sadece sürücü olarak değil aynı zamanda aerodinamistler, mühendisler ve tasarımcıları istediğim yönde zorlamak için sabırsızlanıyorum.”

“Bu alanların hiçbirisinde uzman değilim ancak sürecek olan benim. Araçtan ne istediğini ve neye ihtiytacı olduğunu bilen kişi benim. İyi bir kış olacak ve güçlü başlangıç yapacağız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Mclaren en iyi 2-3 takımdan biri olsa da sene boyunca Button şampiyon olamaz; çok baskın bir araç olması lazım ki Button şampiyon olsun.. Bütün sene Hamilton'u kaçırdıklarına yanacaklar diye düşünüyorum, rekabetçi bir araçtan max. performansı alacak adam Lewisti çünkü…
    Buttonun şampiyon olması, herkesin saçma puanlar kaybetmesi, kazalara karışması, bol dayanıklılık sorunları yaşaması ve bol olaylı/yağışlı yarış yaşanmasına bağlı…

  2. vaybe buttonun gridin en tecrübeli pilotu olacağı günüde gördük.

  3. Seneye McLaren aracının maksimum performansını göremeyeceğiz. Araç çok baskın olmadığı sürece, Button o aracı limitlerine çıkartamayacak. Herkes soracak birbirine, acaba Hamilton olsa ne olurdu diye?

  4. Ne çene varmış sende biraz sus be arkadaş motorun soğusun…Ne yapacaksan sezon başlayınca yaparsın ama şimdi sus. Konuştukça uyuz oluyorum sana…

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    "Bu alanların hiçbirisinde uzman değilim ancak sürecek olan benim. Araçtan ne istediğini ve neye ihtiytacı olduğunu bilen kişi benim. İyi bir kış olacak ve güçlü başlangıç yapacağız."

    ilk yarışı rahat kazanıp sezon ortası takım arkadaşından tur yiyen pilotun açıklaması. ne istediğini bilmeseydin yanmıştık demek ki.

  6. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ''Araçtan ne istediğini ve neye ihtiytacı olduğunu bilen kişi benim.''

    Sezon içerisinde üst üste 6 yarış, kendi adına neyin daha iyi olabileceğini bulamamıştı. Çelişkili bir durum.

  7. Perez geldi ya 😀 caka satıyor.La şu Perez bir geçse şunu ne gülerim ha

  8. MC LARENDE dayanıklılık sorunu bitmez ya bu artık böle bilene ciddi valla

  9. "Takımda en deneyimli olma durumunu sevdim"
    Eskiden de en deneyimli olan sendin Button efendi, şimdi ne değişti? Ne bu havalar?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir