Grosjean: "Lotus 2013'te Daha da Güçlü Olacak"

yazar:

kategori:

Lotus 2012’de bir önceki seneye göre daha iyi bir sene geçirdi ve takımlar şampiyonasında 4. sıraya yükseldi.

Grosjean “KEsinlikle dördüncülüğü geliştirmeye çalışacağız. Her şeyi düzgün yaparsak daha iyi olmamamız için bir neden yok.”

“Aracımız bu sene iyiydi. Kurallar pek değişmiyor ve takım sıkı çalışıyor. Aracı ve neler yapabileceğimizi görmek için sabırsızlanıyorum.”

“Hedefimimiz 2013’ten itibaren daha iyi bir sene geçirmek olacak.” dedi.

Grosjean, bu iyimserliğin Lotus’un sene içerisinde yaşadıkları sorunları çözmesinden geldiğini belirtti.


Yorumlar

  1. 2003, 2005 ve 2008 de en hızlı araçlara sahipti eğer yarış sonuçlarına bakarsan yarış dışı kalmadığı zaman yarışı nerede bitirdiğini 2003 ve 2005 ten söz ediyorum.

  2. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    🙂 Sen de haklısın.

    Aynı gazeteciler Jenson Button için de aynısını söylediler tek sezondan sonra.

  3. Sende haklısın…
    Bunca F1'le ilgilenen yorumcu, gazeteci, pilot, mühendis, vs vs vs. herkes yanlış biliyor ama günlerin Michael (atmasyoncu) Nostradamus'u doğruyu biliyor.
    Evet sende haklısın…

  4. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Benim düşüncem böyle, haddim de budur.

    Kimi Raikkonen'in şampiyonluğa oynadığı bütün sezonlarda kullandığı aracın bariz en hızlı araç olduğunu iddia ediyorum. 2009 Brawn gibi düşün. O kadar olmasa da yakındır.

  5. yavaş dediğin Kimi Raikkonen çaylak sezonları 2001 ve 2002 hariç ve 2008 hariç tüm sezonlarda takım arkadaşlarını geride bırakmış ve en hızlı tur zamanlarıyla meşhur bir pilot, hem Jenson Button a hem de Kimi Raikkonen e yavaş pilotlar demek kimin haddine !

  6. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    Gelecek sene Mclaren ile Lotus çekişecektir. Yavaş Jenson 'DDD' Button ile bir o kadar yavaş Kimi 'Ignorant' Raikkonen, Alonso veya Hamilton'un yarış kazanacağı araçlarla podyuma oynayacaklardır.

  7. İnşallah böyle olur. Önümüzdeki sezondan beklentim 4 takımın da şampiyonluk mücadelesi içerisinde yer alması. Özellikle Perez ve Grosjean'ın sürpriz bi biçimde mücadelenin içine girmesinin sezonu renklendireceği kanısındayım. Button'ın 2011 performansına benzer bir performans göstermesini, Vettel'in Abu Dabi, Brezilya ve Belçika'daki gibi bize zevkli performanslar izletmesini, Raikkonen'in galibiyet kokusunu aldığında ona yapışıp bırakmamasını, gününde olduğunda onu kimsenin tutamadığı Webber'in tüm sezon gününde olmasını, Massa'nın 2012'nin son yarısını sürdürmesini, arkalarda kaldığı her yarışta geçiş şovları yapan Hamilton'ın ön grubu rahatsız etmesini diliyorum. Alonso mu? 2012'de yaptıkları zaten inanılmazdı onları tekrarlasa yeter.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir