Ecclestone: "Görevimden Zorla Alınabilirim"

yazar:

kategori:

Ecclestone, 2006’da Formula 1’in CVC’ye satışı esnasında Gribkowsky’ye rüşver vermesi iddiaları karşısında Alman yargıçların kararını bekliyor. Gribkowsky çoktan bu konu yüzünden hapse atıldı.

Ecclestone “Almanlar bana karşı bir şey çıkarırsa CVC muhtemelen benden kurtulacaktır. Suçlu bulunursam bu oldukça açık.” 

“Ölmem ya da herhangi bir olay sonucunda daha fazla olmamam ihtimaline karşı birisinin bulunması için birilerini görevlendirdiklerini söylediler. İnsanları mutlu etmek istemeye çalışmaları normal bir şey.” dedi.


Yorumlar

“Ecclestone: "Görevimden Zorla Alınabilirim"” için 3 yanıt

  1. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    zerre üzülmem, defolsun gitsin. bu kadar dalavereyle orda çok bile durdu.

  2. normal şartlarda bu adam çok yaşamaz yani standart yaş ortalamasına bakınca.yaşasa bile artık elden ayaktan düşer.düşünüyorumda onca sene petersonun kazasında bile monza düzlüğünde görev yapıyor bu adam.ki dahada eskiye dayanıyordur geçmişi.kimleri görmediki enzo fangio adam resman ayaklı tarih.onun yerini hiç kimse dolduramaz.tamam pistlerle ilgili paracı davranıyor ama bu onun kendi düşüncesi değil bunu cvc şirketi istiyor.sonuçta bu adamda bir çalışanı.ben bile 1 aydır işsizim her tarafım hastalığa kalacak nerdeyse.eğer bu adam alışkın olduğu koşuşturmayı bıraksın çok geçmeden ölür.çalışan demir pas tutmaz misali.her ne kadar sevmeyenler olsada bu adam f1 in simgesidir bence.

  3. Herkes bu adamın sporu bırakmasını istese de F1 şu anda bu adama bağlı durumda ve yakın gelecekte bu değişikliği kaldırabilecek bir yapının olduğunu hiç sanmıyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir