Hamilton, Mercedes'te Schumacher ile Karşılaştırılmak İstemiyor

yazar:

kategori:

McLaren ile geçirdiği 6 senenin ardından Hamilton, Michael Schumacher’in yerine Mercedes’e geçti.

Hamilton: “Schumi’den daha iyisini yapmak?”

“Olaya bu şekilde bakmıyorum. O bir efsane, ulaşılamaz. Geleceğe bakarsak, Mercedes’in üst düzey takımlarla mücadele etmesine yardım edebilirsem çok mutlu olurum”

İngiliz pilot, F1 kariyerinde şu ana kadar inişli çıkışlı grafikler çizdi; en iyiler arasında gösterilmesine rağmen pist dışında çalkantılı bir hayat geçirdi.

Hamilton: “Her birimiz kendi kişiliklerimize sahibiz ve bu yüzden kendiniz olup, başlarının ne dediğine aldırış etmemelisiniz.”

“Önemli olan, istikrarı yakalamaktır. Bazen endişe edersiniz bazen etmezsiniz. Şu anda aradığım şey, hayatımın stabil olması”

Öte yandan Hamilton, pist üzeri geçişler hakkında “En çok sevdiğim geçiş, (200’de) Spa’daki düzlüğün sonunda Hakkinen’i,n Schumacher’i geçişidir ama onun yanında ben de gurur duyacağım bazı geçişler yaptım (gülümseme)”


Yorumlar

“Hamilton, Mercedes'te Schumacher ile Karşılaştırılmak İstemiyor” için 9 yanıt

  1. Siz de bitmediniz,şu Shumi'nin yeteneğini kabullenemiyenler.

  2. evet ham 1 numara ama mersedeste işler yolunda gitmesse yok olma derecesine gelebilir fernandoda 1 numara ama yok en iyi vettelmi 3 şampiyonluk bunası f1 izlemek bunebiçim bi ortam yahu adamın biri vettelin hamiltondan hamiltonun fernandodan daha iyi olduğunu söylüyor aklı selim bi insan yokmu burda çoluk çocuk yazıyor galiba birdaha yazmıcam adam 3 şmpiyon olmuş koltuğuna yaslanıp tadını çıkaracağına falan filan yapıyo bidaha şamp ol ama neden tatmin olmuyosunuz bir pilot şampiyonluğu sanki tek başına kazanıyo aracıda senmi ürettin takımca gelenbi başarı değilse sezon başlamadan araçlar hakkında yorumlar çoktan ayyuka çıkmış durumda pilottan korkan böyle olsun araç neyse pilot odur neyin derdibu anlamadımki rekabetçi bir ferrari olur görürüz ozaman kim büyükmüş hayret bişe

  3. 🙂 3 senedir schuminin kendisine faydası olmadı hamilton'a nasıl olacak? daha bu transfer gerçekleştiği günlerde söylemiştim şimdi hamilton başarılı olursa aracı schumi geliştirdi hamilton sürüyor diyecekler diye. yine başladınız. daha doğrusu bi bitmediniz.

  4. Tabi ki karşılaştırmak doğru değil.Shumi mercedeste bir çok bilgisini ve tekniğini hazine olarak bıraktı ve Hamilton'da bundan nasiplenecektir. Hamilton zaten hızlı bir pilot ve Shumi'nin birikimleriyle daha da iyi olacaktır.

  5. Buna katılmıyorum. Mrcds'te sadece Hamilton var.

  6. Mercedes bu sene de en iyi pilot ikilisine sahip. 2013'te gösterecekleri performansları merak ediyorum.

  7. ya bu fotoğrafına bayılıyorum !

  8. 2013: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2013: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Aslında partnerimizin bizden Lewis'i çalması hasebiyle Mercedes den nefret etmem ve başarısızlıklarını dilemem lazım. Ama Lewis'in mutsuz olmasını da İstemememden dolayı böylesi bir dilekte bulunamıyorum.
    ve bir McLaren ile kapışırken neler hissedecek….
    İnanılmaz merak ediyorum.

    ————————————-
    spa2000.
    Smaç yapan birini görseniz. Bu size garip gelir mi?
    Ama tarihteki ilk smaca denk gelseniz?

    (Tabi Vince Carter'ın smaçlarını ilk defa görmek de örneklendirilebilinirleştirilebilinir..)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir