Türkiye GP'nin Geleceği Çok Yakında Belli Olacak

yazar:

kategori:

2013 Formula 1 takvimine daha sonradan bir yarış eklendi. Yarışın Avrupa’da yapılacağı söylenirken ülke ismi verilmedi ancak Türkiye’nin bu konuda ilk sırada olduğu biliniyor. Türkiye’nin dışında Avusturya ve Fransa da adaylar arasında yer alıyor ancak Fransa’nın tam anlamıyla bu işten vazgeçtiği bilinirken Avusturya’ya da pek sıcak bakılmıyor.

Türkiye GP geri dönüş mücadelesinde hükümet yetkililerinden büyük destek görmese de henüz tüm umutlar kaybedilmiş değil.

Ecclestone “Şu anda daha çok Türkiye’yi ve İstanbul’a dönüşü düşünüyorum. Ancak gelecek sene 19 yarış da yapabiliriz. Bu Formula 1 için büyük sorun olmaz. Gelecek hafta bir karara varacağız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Muammer UYAR avatarı

    Türkiye Gp nin bir geleceği mi var ki? Vural Ak ın verebileceği 3- 5 milyon $ ile kimseye takvimde f1 yarışı vermezler..

  2. 1 Ay önce de hafta sonunda belli olacak demişti. Uzamasının sebebi pazarlık falan değil hükümetten muhatap bulamamaları

  3. 2013 için şansımızın kalmadığını zannediyorum. Sezonun başlangıcına bu kadar yakın iken yarış eklenmesi zor.

  4. Yusuf Perçin avatarı
    Yusuf Perçin

    7 senede tanıtamadık tabi. Hey Allah ım kafaya bak. Adam gideyim de izleyeyim demiyor ülke tanıtılsın diyor. Pek vatansever.

  5. hiç kmse böle illa sizi istiyorum demez ülke yetkililereni bakın böyle mi ülke tanıtılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir