Red Bull, 2013'te Vettel'in 1 Numara Olacağını İşaret Ediyor

yazar:

kategori:

Mark Webber, takım arkadaşı Vettel’in 3. kez şampiyonluğu kazandığı 2012 sezonunda istikrarsız bir dönem geçirdi ve ancak 6. olabildi.

Sport Bild’e konuşan Marko “Mark ondan ne beklediğimizi biliyor. 4 senedir Vettel ve Webber takımımız adına birlikte mücadele ediyorlar. Sebastian bir defa ikinci oldu, diğer 3’ünde ise birinci.”

“İstatistikler konuşuyor. Güç dengelerinin değişeceğini düşünmek için bir neden yok.” dedi.

 


Yorumlar

“Red Bull, 2013'te Vettel'in 1 Numara Olacağını İşaret Ediyor” için 9 yanıt

  1. red bull da her zaman vettel 1 numara olarak kalacaktır bu çocuğu yenmek gerçekten çok zor webber de 2 numarayı kabullenecek

  2. mükremin  aktas  avatarı
    mükremin aktas

    2013 de felipe massa sov izleyecegiz massa 2013 de favori

  3. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    İnsanlarla alay etmeye lüzum yok.Hem bizler hem de webber neyin ne olduğunu 2010 yılından beri bilmekteyiz.Aynı şeyi tekrarlayıp durmanın gereği yok.Daha sezon bile başlamadan bu tür konuşmalar hiç etik değil.Bir hafta sonra da redbulldan biri konuşur ve pilotlarımız eşit , biz eşitiz , biz şöyleyiz , biz böyleyiz demeye başlar.

    Webberden korkmanıza bence gerek yok.Gerçekten vetteli geçebilecek kapasitesi yok.Ama siz yine de tedbiri elden bırakmayıp webberi şimdiden psikolojik olarak yıkmaya çalışın.Belli mi olur belki de vettelinizi geçiverir.Belki de vettelinize güvenemiyorsunuz ve şimdiden webberin frenlerine basıyorsunuz.

  4. neolursa olsun vettel weberden biadım önde fernando massa gibi massa gelsin yeterki hızlı olsun en azından takımlar şampiyonluğunda mücadele ederiz

  5. delikanlı gibi söyleyin aferin ferrari öğretti herkese 1 ve 2 nolu pilot var ve hep olacak

  6. Gelecek sene vettele yetişebilirse mücadele edebilir. Bu sene kural değişikliği falan red bull ve vettel kendisine biraz geç geldi ama seneye çok önemli bi değişiklik yok belki de yeni bir 2011 yaşanır

  7. MACHIAVELLI avatarı

    Webber Gerçekten Wettel'le yarış içersinde mücadele etmeye kalkarsa yarış bitmeden kovulur…

  8. Sezon başlamadan böle demeç vermekte ne Helmut amca.Tamam Webber i çok sevmem ama bir pilotunda zihinsel olarak sezon başlamadan çökmesini istemem yani.Bırakın mücadele olsun,sonra Webber den(yapamazsınızda) 2.bir Massa vakası olmasın.

  9. Zaten öyle değil miydi Helmut amca?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir