Parr: "Williams 2013'te Şampiyonluk Mücadelesi Verebilir"

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone ile aralarındaki sorun nedeniyle takımdan ayrılmaya zorlandığı söylenen Parr: “En çok gurur duyduğum başarı, takımın finansal açıdan düzlüğe çıkmasını sağlamam ve yarış kazanan teknik bir ekip oluşturmamdır. Bu yüzden sanırım 2012’deki İspanya GP’nin, orada olmasam da benim F1’deki en iyi anım olduğunu söyleyebilirsiniz.”

Williams’ın yine rekabeçi bir araç üretmesi ile Parr, pilotlarının sonuyç alması halinde her iki şampiyonluğa da aday olduğunu düşünüyor.

Parr: “Eğer Williams, Pastor ve Valtteri’ye 2012’deki kadar rekabetçi bir araç verirse ve ikisi, her yarış ellerindne geleni yaparsa; Williams hem takımlar hem de pilotlar şampiyonluğunu alabilir.”

Parr ayrıca Bruno Senna’nın takımdan ayrılmasına üzüldüğünü söyledi ama Bottas’ın da terfi ettirilmesini anlayışla karşıladı.

Parr: “Valtteri’nin muazzam bir yeteneğe sahip olduğu konusunda şüğhe yok. Takımbir şekilde onunla devam etmeliydi. Diğer taraftan Bruno’ya da inanıyordum. Onun zayıf noktası, tecrübe eksikliği idi; güçlü yanı ise öğrenme kapasitesi”

“Giderek iyileşmeye devam edecek. :Umarum 2013’te onu tekrar yarışırken görürüz”


Yorumlar

  1. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Ben buna ihtimal veriyorum Lotus yeni yapılanması ile çok iyi bir takım lakin 2012 de Romain takıma çok şey kaybettirdi ama güvenilmesi gerekiyor ve ben onun başarılı bir pilot olacağına inanıyorum.

  2. ferrari team avatarı

    Tabi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir