Williams'ın 2013 Aracında Basamaklı Burun Yok

yazar:

kategori:

Geçen sene basamaklı burunların zorunlu bir hale gelmesinin ardından FIA, daha estetik araçlar için 2013’te basamaklı burunların gizlenebileceğini söylemişti.

MTV3’e konuşan Bottas “Görünüş itibariyle 2013 aracı geçen seneki araca benziyor. Yeni kurallarla birlikte burun düzleştirilmiş. Görüntüde en büyük fark bu.”

“Yeni araç geçen senekinin geliştirilmiş versiyonu. Aerodinamide belli gelişmeler var.”

“Virajlarda daha fazla çekişe sahip olmaya çalıştık.” dedi.


Yorumlar

“Williams'ın 2013 Aracında Basamaklı Burun Yok” için 5 yanıt

  1. ilaveten eklemek istediğim basamağın başlangıcı ile burunun önüne doğru sıkıştırılmış strafor eklenirse renk ve tasarımla çok iyi gizlenmiş olur.en azında 2011 öncesi gibi olur.

  2. çok doğru tesbit xtrabit.bencede 2009dan sonra yapılan tasarımlarda en müthiş araçtı fw33 hatta renkleri ile sidepod arkasındaki gri bordo ve beyaz şeritler müthişti.tıpkı 97 ve öncesindeki william gibi.ama ben 2012dede olmasını istedim ama takım hem renk olarak koyulaştırıp saçmaladı.aslında williams tarihinin en kötü sezonu olmasının nedeni 1-küçük vitesi tasarımı.2-randımansız coswort motoru,ki 2007 kuralları olmasa çok güçlü motor.3-pilotların şansız vede istikrarsız olmalarından dolayıdır.bu seneye bakarsak vitesin standart hale gelmesi ve tasarruflu ve daha randımanlı olmasından dolayı renault motoru maldonadonun pilotajıyla ispanyada kazandılar.şu 10 yıl içinde sevindiğim en güzel andı frankın yüzündeki gülümseme.inşallah arkası gelir ve sezon başında en güçlü araç olurlar.ahhh ahh nerde o montoya devri.

  3. Bana göre 2009 ve sonrasının en güzel aracı olan FW33'den sonra bu kadar kötü bir araçla gelmeleri canımı sıkmıştı. Red Bull harika uyarladı burnu. Kapakla örtülse bile eskisi gibi olmayacak burun. Rampa yine fazlasıyla belli olacak.

  4. basamaklı burun zorunlu değildi, ön burun yüksekliği kuralı ve ön suspansiyoun şasiyle bağlantı noktaları yol tutuşu açısında daha yüksekte olması gerektiğinden dolayı mecburen böyle bir tasım ortaya çıktı,

  5. f1 tarihinin en çirkin gonunumuydu 2012.. kim tasarladiysa artik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir