Marko: "Webber Şampiyonluk Baskısını Kaldıramıyor"

yazar:

kategori:

Red Bulletin’e konuşan Marko “Mark sene içerisinde ortalama 2 yarışta yenilmez gibi görünüyor. Sene içerisinde formunu sürdüremiyor.”

“Ve şampiyonada iyi görünmeye başladığında bunun oluşturduğu baskı karşısında ufak sorunlar yaşıyor.”

“Seb’in yükselen formu karşısında Mark’ın formunda düşüş oluyor. Bunun dışında alternatör sorunu gibi teknik aksaklıklar olursa çok kolay bir şekilde morali bozulabiliyor.”

“2010’da bu durum aşırıydı. Son yarışa Vettel’den daha iyi şansa sahip olarak gelmişti. Ancak ardından oradaki hayalkırıklığını 2011 sezonuna yansıttı. Bunu anlamak basit.” 

“Kariyeri boyunca hiç üst düzey takımda olmaıştı ancak doğru takımda olursa çok hızlı olacağı söyleniyordu.”

“Ardından Red Bull onu kazanabilecek birisi olarak takıma aldı. Ve bir anda genç çocuk geldi ve onu geride bıraktı.”

“Psikolojik olarak bu kolau değil. Bu durum herkesin güvenini sarsar. Bu fazlasıyla anlaşılır bir durum.” dedi.

 


Yorumlar

“Marko: "Webber Şampiyonluk Baskısını Kaldıramıyor"” için 6 yanıt

  1. Webber, bir aracın ve ya pistin limitlerini kolayca bulabilen bir pilottur; üstüne, ayar hususunda meziyetli olduğu bilinen bir şey.. Hatta Ferrari'ye gitmesine engel olmalarının daha başka sebepleri de var da neyse.. Daha ne diyebiliriz ki..

  2. Hızlı değil,takım çalışmasından uzak,istikrarlı hiç değil,çok baskın olmayan bir araçla da ancak 6.Böyle bir pilotu rakip takımda kim istemez.Marko da işte buna engel olmaya çalışıyor küfür yemesi ondandır.

  3. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Marko ne bicim insansın sen,insanların gururu olur sen nasil kendi pilotunu yerden yere vurursun?ark Webber icin onur kirici bir davranis oldu.Ferrari gidip Massa'ya boyle seyler demedi,bir de herkes onlara ayrımcı diyor ama sen çizmeyi coktan aştın!

  4. Schumacher- avatarı

    Helmut Marko harbi adam değilsin.

    Herkes görüyor neyin ne olduğunu.

  5. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Yeter be Ferrari fanı olmama rağmen üzülüyorum bu webbere. Sizin kadar bir pilotunu yere göğe sığdıramayıp öbürünü yerden yere vuran takım görmedim. Ferrari massanın o performansı karşısında bile bu kadar küçük düşürücü açıklamalar yapmadı. Ayrıca ben webberin şampiyonluk baskısını kaldırabileceğine inanıyorum ama siz adama o şansı vermiyorsunuz ki hiç. 2010 da yaptıklarınız özellikle son yarıs abu dhabide pite almanız vettelı sampıyon yapmak ıcın bır hamleydı. sılverstonede webberın ön kanadını vettele takmanız. Hız olarak vettelden hiç aşağı kalmamıştır webber. son 4-5 yarısa bakın 2 sinde webber vettelı maglup etmıstır dıgerlerınde ıse fark 0,2 yi gecmemıstır sıralamalrda. Sen önce su soruyu kendıne sor da ondan sonra webbere laf at. biz webberın sampıyon olmasını istedik mi?

  6. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Yok yok bu marko ile vettel in arasında kesin başka bişey var, daha sezon başlamadan kendi pilotunu bile demoralize edecek kadar saçmaladığına göre..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir