Alonso'dan Helmut Marko Açıklamalarına Cevap "Ruhumu Okşadılar"

yazar:

kategori:

Red Bull Motor Sporları Sorumlusu Helmut Marko, Sebastian Vettel’e yapılan eleştirilere tepki göstermesinin yanında Fernando Alonso’yu eleştiren açıklamalarda bulunmuştu.

İspanyol pilot ise Marko’nun açıklamalarının, kendilerini rakip olarak görmelerinden kaynakladığını düşünüyor.

Twitter hesabından yazan Alonso: “Red Bull’un gelecek sene yine bizi en güçlü rakip olarak gördüğünü keyifle okuyorum. Ve bu (sözler) daha testler başlamadan önce !! Ruhum okşandı”

 


Yorumlar

“Alonso'dan Helmut Marko Açıklamalarına Cevap "Ruhumu Okşadılar"” için 25 yanıt

  1. çırpı gibi vettel'i iyi göstereceğim diye yapılan abartıya bak. bu kadar olur. ordaki çizimin kolu kadar vettel 🙂

  2. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Bu resmi ekliyorum başkada birşey demiyorum 🙂

    http://f1301.hizliresim.com/15/b/hur3j.jpg

  3. ulaaaaaaaa ne KAPAK yapmış beee !!!!!

  4. Fernando Alonso… Ferrari'nin Sebastian Vettel ve Helmut Marko'ya aynı anda cevabı…

  5. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Vettel fanlığını bırakıp şakşakçılığa başlamışsın. İsabetsiz bir karar. En azından Vettel karakterli bir iş yapıyordu ve sizde karakterli bir iş yapan adamı destekliyordunuz. Neyse… Hayırlı olsun! 🙂

  6. ben masaj yapabilirim.

  7. "Well, that's enough!"

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Of of of ne güzel cevap dahada bunun üstüne birşey demeye gerek yok.Bu tarz insanları böyle cevaplarla dövmekten beter etmişsin tebrik ediyorum kardeşim.

  9. Güzel bir fikir alış-verişi olmuş. /sarc.

  10. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Hulkenberg,Perez yada Buttonın yerine Mclarene geçerse yine ordaki bir pilotu seveceğimide şimdiden söylemek isterim.Birde neden bir pilotun nickin alıp başka bir pilotu tutayım?Gridde herhangi bir pilotu sevip,bir diğer pilotuda savunabilirim ama asla körü körüne değil.Yani bir kişi Alonso yu sevip,Hamilton yada Raikkonen içinde iyi cümleler kurabilir.

  11. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Ben bunu Mclaren taraftarı değil : VETTEL ve REDBULL u,Alonso ya karşı ''kör bir inatla'' savunanlar için söylüyorum.Ayrıca dediğim gibi Mclareni takım olarak desteklemedim.Ordaki pilotları sevdim.Yani diyeceğim odur ki,bu marco ve vettelin sinsi bakışlarına ve ukalalıklarına bir bakında,onların gerçekten F1 deki kötü rolü üstlendiklerini görün.Senin Alonso yu sevme gibi bir zorunluluğun yok tabikide,ama her konuda Vettel yada Marco haklı olabilirmi?

  12. Ben bir McLaren taraftarıyım ve diğer McLaren taraftarlarınında çoğu sanırım benim gibi düşünüyordur. McLaren taraftarları çoğunlukla Alonso 'yu sevmez ama Alonso 'ya inat olsun diye Vettel 'i RedBull 'u da desteklemez.
    Sevdiğin 5 pilotun 4 ü McLaren adına yarışmış önemli pilotlar özellikle Senna , Mika ve Kimi McLaren taraftarı için özeldir. Bu saydığın isimler McLaren adına yarışırken ve sen de bu isimleri desteklerken utanmaz , arlanmaz olarak adlandırdığın topluluğun bir parçası değilmiydin? Bazı kötü olaylar yaşanmasa ve Alonso ile McLaren 'in yolları ayrılmamış olsaydı sen de şuan bu utanmazlığın , arlanmazlığın bir parçası mı olacaktın?

  13. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Senna,Hakkinen,Raikkonen,Alonso,Irvine sevdiğim pilotlardır. Alonsonun karakterini sevmem ama pilotajını tartışmam.Takım olarak fanatik bir şekilde takım tutmam ama Ferrari ve Williams ı severim,sempati duyarım.Evet Mclarene hakimim çünkü f1 deki büyük takımlardan biri.Ama Mclarencilerin Alonsoya inat olsun diye Redbull ve Vetteli özelliklede ortalığı kirleten marco denen adamın lafıyla eleştirmelerine anlam veremiyorum.Hamilton gibi bir pilotunuz vardı.Ferrari Alonso ya iyi araç veremedi.Siz Hamilton a vermiş olsaydınız yine ortada olmayacaktı bu Vettel.Alonso ve Hamiltonın bu kadar sıkıntılı araçlarla bu adamı zorlaması bile Vettelin ne kadar sıradan bir pilot olduğunu ortaya koymaya yetmezmi sence?Massa ya yapılan şeyi ASLA desteklemiyorum.Ama son 2 3 gündür Webber için söylenen sözlerin sence kabul edilebilir bir yanı varmı?Bunu Ferrari Massa için söylemiş olsa ortalık yıkılmıştı.

  14. Hülkenberg 'den önce neciydin onu da yaz bilelim. Adamın iki sezonluk F1 kariyerine rağmen sen McLaren taraftarının geçmişine bu kadar hakim olduğuna göre bu sporu uzun yıllardır takip ediyor olmalısın. Daha önceden kimleri destekliyordun?

  15. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Ben Hulkenberg i destekliyorum,Ferrari yi seviyorum ve Redbull a tamamen antipati duyuyorum.Sizde utanma arlanma olmadığınada emin olduğum için gülümseyerek okudum yorumunu.

  16. Ferraricilerin yeni taktiği bu sanırım. Rakiplerine nereden saldırırlarsa saldırsınlar kendi takımları/pilotları o konuda daha kirli olduğu için gidip alakasız bir takım/pilot adı ile üyelik alıp sözde tarafsızlık kılıfı ile rakiplere sataşıp , Ferrari ve pilotlarını öven ifadeler , ucuz numaralar.
    Bizde yedik zaten bunları , utandık , yerin dibine geçtik sen böyle dedin diye.

  17. I'm flattered too…

  18. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Bir yanda anlık şöhretin sarhoşluğu içindeki günün kahramanlarının kendini beğenmiş açıklamaları, bir yanda büyüklüğü hazmetmiş ve gücünün farkında olan, kibar, ail bir şampiyon! Konuş Fernando da öğrensinler konuşmayı…

  19. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Mclarencilerde eski haline dönmeye başlamış.Eski halleri nemi?Mclarenin iddasız olduğu sezonlarda Ferrariye laf atıp,onları en çok zorlayacak olan takıma destek vermek.Birgün Williams olur bu,birgün Redbull.Eh nede olsa kendilerindeki pilot ikilisiyle anca nal toplarlar.Go Vettel go 😀

  20. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    Haklısın kardeşim. 😀

  21. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    Yanlış yorum!
    Bu haberde Alonso kimseye sallamıyor. Kendisine sallayanlara cevap veriyor. Yanlış yerde olta atıyorsun.

  22. Alonso yine o eski haline dönmeyer başlamış.

    Renault dayken Ferrari ve Shumiye sallardı şimdi Ferraride Vettel ve RB-Renault a sallıyor. Hahahahah:))))

  23. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    marco denen adamı iyi aşağılamış.Keşke hep böyle demeçler verse şampiyon.marconun pohpohlu pilotuda şimdi bu konuya dahil olursa şaşırmamak lazım.Nasılsa Webber hakkında yeterince 2.pilotluğu belli edici sözler söylendi (1 haftada 30 aynı demeç).Şimdi çocuğun konuşma zamanı,haydi demeç ver çocuk.

  24. Pistte de okşarız seni rahat ol cnm:)

  25. Michel Nostradamus  avatarı
    Michel Nostradamus

    "Tencere dibin kara, seninki benden kara…"

    Ve bu (sözler) daha testler başlamadan önce !!

    Araçlarına o kadar güveniyorlar demek ki, ruhun boşa okşanmış olabilir Fernando 'Patron' Alonso efendi. Geçen seneyi senin saçma sapan açıklamalarını dinleyerek geçirmişlerdi. Belli ki sıra onlarda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir