Perez, Mclaren'de İlk Gününü Geride Bıraktı

yazar:

kategori:

Bugün Mclaren Teknoloji Merkezi’ni ziyaret eden ve basının karşısına geçen Perez “Bu kapıdan içeriye girer girmez harika isimleri ve harika araçları görüyorsunuz.”

“Bu takımda harika hissetmenizi sağlayan çok fazla tarih var. Böylesine bir takımda sürme hayalim gerçekleşti.” dedi.

Mclaren’de Lewis Hamilton’un yerine geçen Perez konumunun farkında olduğunu ve ilk yarışlardan itibaren üst sıralarda olmaya çalışacağını söyledi.

Perez “Mclaren’e geldiğinizde hedefiniz böyle olmalı. Aksi taktirde Mclaren’e katılmamalısınız çünkü burada herkes bu hedef için çalışıyor. Bu yüzden ben de o amaç uğruna çalışacağım.”

“Sezon başından itibaren bir hedef koymak zor. Melbourne’de pole pozisyonunda olacağımı söylemek şu anda zor olur.”

“Öncelikle testlere gidip elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalıyız. Jenson ile birlikte rekabetçi bir araca sahip olursak ardından Melbourne’de çok iyi iş çıkarabiliriz.” dedi.

Perez Mclaren’de yarış kazanırsa, 1970’den sonra bir Formula 1 zaferi elde eden ilk Meksikalı olacak.


Yorumlar

“Perez, Mclaren'de İlk Gününü Geride Bıraktı” için 7 yanıt

  1. sorun değil kardeş.çarşı izin gününde pazar günü dsmartlı olan bir kahve yada bir yerde izlersin.bunun için araştırman lazım.ama bazı yerlere izin verilmiyor çarşıda.kıraathane gibi bir yer bulursan 2013 ü izlersin.mesela 1 hafta ctesi bir hafta pazara geliyor izinler bir arkadaşınla ctesi ye gelen izin gününde değişirsen iznini yarışı izlemeye gidersin.ama bu konuda en büyük darbeyi dsmart yaptı.eğerki trt yada başka bir yerel kanalda izlenseydi yemekhaneden bile izlerdin yarışı ve sıralamayı.neyse yarışı izleyebilmen dileğiyle hoşçakal.

  2. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Frentzen'ı anımsatıyor tip olarak nedense sempati duyuyorum buna

  3. hayırdır hocam, neden yoksun?

  4. tip olarak frentzeni anımsatıyor.saç şeklide aynı.artık mclaren laztikleri hiç yıpratmayan bir araç üretecektir.lastiğin önemli olduğu yarışlarda mutlaka dubleler gelecektir.ama içimden bir ses avustralyada bir mclaren kazanacak diyor.ama yinede webberin kendi evinde kazanmasını isterim sonuçta rekabetçi bir araçla son senesi.tabi massanın yerine geçmez ise.

  5. Perez-McLaren ikilisine alışmak biraz zaman alacak benim için.umarım kimyaları kısa sürede tutarda uzun yıllar takımı başarıyla temsil eder.birde şu stilini değiştirip biraz karizma yapsa çok iyi olacak :p

  6. Görkem Yılmaz  avatarı
    Görkem Yılmaz
    Perez Mclaren'de yarış kazanırsa, 1970'den sonra bir Formula 1 zaferi elde eden ilk Meksikalı olacak.

    öyleyse bu ilk rekoru kırarak başlaması dileğiyle mclaren'de bol şans. 2013 sezonunda yokum :/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir