Kovalainen: "Büyük Patronlar Beni Görmezlikten Geldi"

yazar:

kategori:

2010’dan beri Caterham’da yarışan Kovalainen, gelecek sene için koltuk bulamadı ve Caterham’ın ikinci koltuğuna muhtemelen Vitaly Petrov ya da Giedo van der Garde oturacak.

Kovalainen “Tabi ki bir şeyler yapıp yapamayacağımız konusunda çalışıyoruz ancak sorun şu ki son 2 – 3 senede aldığım sonuçların tepede bir araç için yeterli olmaması. Orta sıradaki takımların paralı pilotları alması gerekiyor. Bu aynı şekilde gridin ikinci tarafı için de geçerli.”

“Zorlu bir durumun ortasındayız. İnsanlar çok iyi sürdüğümü ve iyi iş çıkardığımı söylese de 15, 16. 17 ya da 18. olmak kağıt üstünde 6 ya da 7. olmakla aynı olmuyor.”

“Geride kalan bir iki senenin ardından pilot pazarında daha iyi bir yerde olmayı umduğum için biraz şaşırdım.” dedi.

 


Yorumlar

“Kovalainen: "Büyük Patronlar Beni Görmezlikten Geldi"” için 18 yanıt

  1. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    anti heikkici arkadaslar bos gecmemis haberi

    heiki keske sezon basindan itibaren diger takimlarlada kontak halinde olsaydinkeske durmun bu olcagi belliydi.

    Son olarak o temiz takimin fanlarina sunu diyorum perezide gorcez busene bakalim ne kadar iyimis ne kadaar adaletli olacakmis temiz takim

  2. 🙂 şu soruyu tekrar tartışma çıkarmak için sorduğun o kadar açık ki. amatör olarak ilgilenende lisans olmaz dedim. diyelimki yüzme ile uğraşıyorsun, onla amatör olarak ilgileniyorum dersin ki bu kişide lisans yoktur. ama amatör yüzücüde lisans vardır. bi de şöyle bi hava katmıyor musun sanki ben yalan söylüyorum da beni sorguluyor ''foyamı'' meydana çıkaracak 🙂 ha uğraşırsan yine cevabını alırsın o konuda şüphen olmasın.

  3. böyle devam et 351 olacak 😉

  4. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    350 knock out !

  5. royal hunt he gözüm he sen kralsin sen pasasin ..

  6. profesyonel lisans olarak ima ettin ben ona inanmadım. netekim amatör çıktı(amatörde lisans ne gezer demiştin bkz.kimi noel kutlaması videosu yorumları)…emre bu arada boks kariyerinde kaç maça çıktın?win, lose, no contest…durum nedir?

  7. ben kimseyi boksörüm diye tehdit etmedim. spor mevzusu açıldı boks yaptığımı lisansım olduğunu söyledim, bir arkadaş inanmadı lisansımı siteye yükledim, ardından nüfus kağıdımı da yükledim. gayet de kanıtladım. konuyu takip edememişsin. sen anlaşılan içten içe bana nefret besleyen birisin, patlayacak yer aramışsın ama patlayamamışsın.

  8. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Sende milleti boksörüm diye tehdit eden ama bir türlü kanıtlayamayan cindrellaman olmalısın.

  9. Benle konuşurken siz şeklinde konuş. akranın yok karşında! > burdaki sen hitabı nedir o zaman? sen de sitede onlarca olan yaşlı rolü yapan genç arkadaşlarımızdansın.

  10. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Benle konuşurken siz şeklinde konuş. akranın yok karşında!

  11. ayrıca, hamilton'un da 2007'de kullandığı ''ilk iyi araç'' değil, bildiğin ilk araçtı. ne oldu? yeni yeni bahaneler üretmekte üzerinize yok.

  12. 2004'ten beri testlere katılıyordu hamilton'dan çok daha fazla tecrübesi vardı. kullandığı ilk araçtı ne alaka? şartlar eşit değildi ne alaka? bana yalan dolan iftiralarla gelme kanıtlarla gel.

  13. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Saçma.2007 de girdi.2008 kullandığı ilk iyi araçtı ve şartlar eşit değildi.

  14. 2008 Australia'da galiba tam çizgiyi 4.olarak geçicekti ki yanlış butona (pit limitörü olabilir) basıp Alonso ya geçilmişti.Aslında böyle mi olmuştu tam emin değilim

  15. ne çaylağı arkadaş! az saçmalamadan yazın yahu. adam 2004'te girdi F1'e çaylaktı dediğin adamın 2008'de hamiltonla beraberken 3 sene daha fazla F1 tecrübesi vardı. 2008 yılı F1'deki 5. senesiydi ne çaylağı? hamilton'un yanında sönük kaldı açık ve net.

  16. mclaren diyip durmanin bir anlami yok o zamanlar çaylaktı şu anda formula 1'de en olgun doneminde ve caterham'da yaptiklari birer mucize. tek kelime ile yanlis bakiyorsunuz olaya.

  17. mclaren f1 team avatarı
    mclaren f1 team

    Heikki seni mclarendede gördük. koskoca 2 sezonda bir galibiyet dışında ki onuda massanın sayesinde aldın hiçbir şey yapmadın. Bu yüzden senin kimseye kızmaya hakkın yok

  18. Eline Mclaren gibi cok buyuk bir firsat gelmisti Heikki, keske daha iyi degerlendirseydin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir