Ferrari 2013'te Alonso-Massa Mücadelesinden Çekinmiyor

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot, 2012’ye zor bir başlangıç yapsa da sezon sonlarında formuna kavuştu ve hatta zaman-zaman takım arkadaşından daha hızlı hale geldi.

Massa’nın bu formunu 2013’e de taşıması halinde takım içinde Alonso-Massa savaşının oluşabileceği akıllara gelmişti.

Domenicali: “Bunu bizim için bir güç olarak görüyorum. Farklı açıdan bakıldığında, geçen sene sezonun ilk yarısında azami puanlar alamadı ve bu, ikinci yarıda bize mal oldu”

“Fernando ve Felipe’nin bu durumu çok iyi bir şekilde idare etmesi, takım içinde güçlü bir nokta. Durumu başka bir takımdaki ile karşılaştırdığınızda, en iyisi bizimki”

“Felipe’nin sezona o denli son vermesi, inanıyorum ki fernando için de iyi bir motivasyon. Sonuçta kimse arkasına yaslanıp oturmuyor”

“Takım içinde çok yapıcı bir şekilde zorlamak önemli; takımda bu tip bir atmosfer, olumlu bir şey.”

“Felipe’nin, kariyerinin en zor zamanını geride bıraktığına inanıyorum. Yaz tatilinde devreye girdi ve sezonun ikinci yarısında Felipe’de, istediğimiz pilotu gördük”


Yorumlar

“Ferrari 2013'te Alonso-Massa Mücadelesinden Çekinmiyor” için 7 yanıt

  1. Öyle bir rekabete inanmadıkları için bu kadar rahat konuşuyorlar. Massa ciddi rekabet verirse siz o zaman görün Alonso'nun çirkinliklerini. Alonso kim, eşit koşullarda yarışmak kim?

  2. mclaren f1 team avatarı
    mclaren f1 team

    jerezdeki testlerden önce: massa alonso simülatörde senden daha hızlıydı 🙂

  3. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Massa koca sezonda birkaç yarış hızlı göründü diye yaygara çıkarmaya gerek yok.Alonso risk aldığı ve yeni parça denediği için birkaç yarışta yavaş kalmış olabilir.Massa ise hiçbir baskı altında kalmadan rahatça risksiz bir şekilde yarışmıştır.Nasılsa sözleşmeyi de imzaladı.Ama Alonso sürekli sıkıntı içindeydi.Bu durum her zaman böyle olmaz.Massa ancak Alonsonun böyle zor durumlarında Alonsoya kafa tutabilir.Normalde yanına dahi yanaşamaz.

  4. oyle bir endisemiz yok zaten merak etmeyin..

  5. elvan dalton avatarı

    hangi mücadele

  6. Felipe'nin, kariyerinin en zor zamanını geride bıraktığına inanıyorum. Yaz tatilinde devreye girdi ve sezonun ikinci yarısında Felipe'de, istediğimiz pilotu gördük

    Haklısınız, takım emri vere vere adamı şamar oğlanına çevirdiniz. Sizin istediğiniz de buydu zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir