Ferrari'de Alonso-Vettel Rüya Takımı Planı Yok

yazar:

kategori:

İtalyan takımın gelecekte Vettel ile çalışmayı istediği düşünülüyor ve Alman pilot da gelecekte bir gün kırmızı tulumlar içinde girmeye hayır diyemeyeceğini dile getiriyor.

Wrooom basın etkinliğinde konuşan Ferrari Takım Patronu Stefano Domenicali: “Her zaman söyledik -başkan da (Montezemolo da) bunu belirtmişti- iyi idare edilirse ve işler yolunda giderse bir rüya takımı sıra dışı bir şeydir.”

“Şimdilik hedefimiz bu değil. Takımın performansındaki dengeyi azamiye getirmemiz gerek. Çok dikkatli olmalıyız”

“Sadece F1’de değil; spor dünyasında da bu bir gerçektir: Bütün 1 numaraları bir araya getirirsen, olumludan çok hasar verici olabilir. Yani şu anda hedefimiz bu değil.”

Ferrari patronu ayrıca, Red Bull Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko’nun Alonso için söylediği “çok politik” eleştirilerine İspanyol pilotun pistte cevap vereceğini ifade etti.

Domenicali: “Dürüst olmak gerekirse Fernando, performans üzerine fazlasıyla odaklanıyor ve her zaman olduğu gibi, demeçleriyle başkalarını rahatsız edececeğini, zayıflatacağını düşünen insanlar var.”

“Ama bizim açımızdan bakınca, kelimelerle değil de pistte cevap vermeye odaklanıyoruz. Çünkü kelimelerin pek bir anlamı yok”

“Güçlü ve önde olarak cevap vermeye çalışıyoruz”


Yorumlar

“Ferrari'de Alonso-Vettel Rüya Takımı Planı Yok” için 12 yanıt

  1. Ron Dennis gercekten buyuk patron, yaptigi aptal aciklamalarla Lewis in gitmesine sebep oldu… Patron biziz, isveren biziz mantigiyla yaklasirsaniz sogutursunuz; en son baktigimda Mclaren isverendi biz karar verecegiz lewisle devam edip etmeyecegimize derseniz adam gider siz de siradan pilotlarla basbasa kalirsiniz, kac tane buyuk pilot var? Ferrari Alonsonun uzerine titrerken bir dedigini iki etmezken, ayni sekilde RBR Vettel in uzerine titrerken siz boyle yaparsaniz 2013 yilinda sampiyonluk yarisina disaridan bakarsiniz… Button ve Perez le bu is olmaz…

  2. RON DENNIS'ten başka hiçbir patron iki büyük şampiyonu bir arada idare edemez.

  3. Ferrari zaten rüya takım.Bu hala rüyadalar bi uyanamadılar gitti.

  4. Bu iki pilot aynı yerde 1 sezon bile geçiremez, nedeni "Rüya" takımı fikri bile Ferrari geleneklerine ters..

  5. heikki 1088 avatarı

    Ferrari'nin rüya takımı her zaman 1 tane esas pilot, 1 tane de yardakçı pilot bulundurmuştur. O yüzden bu ikiliden hangisi yardakçılığı kabul ederse, ancak ve ancak böyle bir pilot dizilimi Ferrari'de kurulabilir.

  6. mclaren f1 team avatarı
    mclaren f1 team

    abdurrahman senin dediğin şeyi ancak mclaren yapabilir.

  7. alonso sözleriyle özellikler son yarışlarda hep vetteli psikolojik çökertmeye çalıştı ama ters tepti.3 yıldır hep kendi çöküyor.güreşe doymayan pehlivan misali.

  8. ferrari'nin şu politikaları insanı hasta ediyor.

  9. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Hangi kendisini geçen plota yahu, adam o kötü Ferrari ile 3 puanlan yenildi RBR gibi bir araca. İkisnin de aynı araçta olduğunu düşünemiyorum bile. Vettel Massa'dan beter olur yeminlen.

  10. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Rüya takım planı hangi takımda varmış da ferraride de olacakmış ki.

  11. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Şu anda hangi takımın politikasına uyar söylermisin.Redbull vettelin yanına hamiltonu alır mı.Ya da lotus kiminin yanına hamiltonu alırmıydı.

  12. olamazda zaten.ferrarinin politikasina uymaz ve alonso asla kendini gecen bir pilot arkasini kabullenemez. daha neyi uzatip duryolar kii.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir