Massa: "Alonso da Bana Yardım Ederdi"

yazar:

kategori:

Alonso, beraber yarıştıkları 3 sezonda da takım arkadaşını geride bıraktı ve özellikle 2012 sonunda Massa, İspanyol pilotu destek için mücadele etti; hatta Amerika GP’de Alonso’yu yükseltme adına grid cezasına razı oldu.

Massa: “İki rekabetçi pilota sahip olmak istemeyen bir takım hayal edemiyorum. İki dünya şampiyonluğu için mücadele ediyoruz ve eminim ki takım, son senelerde Fernando’nun durumunda ben olsam, bana da yardım ederdi. Kimi’nin (Raikkonen) takım arkadaşım olduğu zamanda birbirimize ne kadar yardım ettiğimizi hatırlayın. Aynısı Fernando ile de geçerli. Bu bir takım çalışması. Aramızdaki uyumun yardımı olur; her işte olduğu gibi.”

“Avustralya’da sıfırdan başlıyoruz. Olay, şampiyonanın nasıl geliştiğine bağlı. Mümkün olan en iyi başlangıcı yapmayı umuyorum. Amacım, Brezilya bayrağını podyumun en üstüne taşımak. Bu sene Formula 1’deki tek Brezilyalı pilotum ve geçen sene Interlagos’ta podyuma çıkmak çok duygusaldı; taraftarların benim adımı haykırması… Ülkemim bana yakınlığının ve etkisinin bir işaretiydi. Bu da benim için temel unsurdur”

Brezilyalı pilot, Ferrari’nin en büyük rakipleri olan Sebastian Vettel ve McLaren pilotlarını görüyor.

Massa: “Yeni araçları ikinci testten itibaren pistte görmemiz gerek. Bazı işaretler alacağız ama iyi bir iş çıkarıp çıkarmadığımızı, Avustralya’ya kadar bilemeyeceğiz. Vettel, kesinlikle ana rakiplerimizden birisi ama McLaren de geçen seneyi çok hızlı bir araçla kapattı. Kuralların da stabil kalması, onların da aday olduğunu gösterir. Ne olursa olsun takımıma güveniyorum ve eminim ki Ferrari de mücadelede olacak.”


Yorumlar

  1. guldum biraz yawww

  2. bu yalana kim inanır misali olmuş

  3. ya massa bi sus olm ya ne boş bi pilotsun.sıfırdan başlıycakmış sen 1 tur önce başlasanda sana alonso senden hızlı yol ver diyerek alonsoyu lider yaparlar

  4. derken Massa rüyadan uyandı …

  5. Komik olma kuzen Larry.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir