Alonso Sezonun Kısalması İstedi

yazar:

kategori:

2012 takviminde 20 yarış vardı ve testlerin başladığı Şubat ayından Brezilya GP’nin yapıldığı Kasım sonuna kadar devam etti. Bu sene için ise şimdilik 19 yarışlık bir takvim görünüyor.

Alonso: “Geçen sene son yarış, Kasım ayının sonundaydı ve neredeyse Noel zamanına kadar katılmam gereken etkinlikler vardı.”

“Tatil yapabileceğiniz neredeyse sadece yılın sonu kalmıştı. Bataryalarımı şarj etmek için şu an ile Melbourne arasında birkaç gün ayarlamaya çalışacağım.”

“20 yarış çok fazla. Azami performans seviyenizi korumak kolay değil; hem fiziksel hem de zihinsel olarak. Belki de bir iki yarış daha az yarış, bir kaç tane daha fazla test olsa iyi sonuç verir”

 


Yorumlar

“Alonso Sezonun Kısalması İstedi” için 10 yanıt

  1. Bu güzide yorumlarınızı kahve köşelerinde yapsanız da şu forum biraz doğru düzgün yorumlar görse… Bütün F1 camiası en iyi pliotun Alonso olduğu konusunda birleşiyor. Sezon boyunca en hatasız süren Alonso oldu, Vettel büyüyünce belki Alonso abisini gibi olmayı öğrenir. Vettel de RBR de bugün var yarın yok hocam merak etme, 7 kez dünya şampiyonlarının da sonunu gördük. Ama Ferrari de Alonso da hep vardı, hep de var olacak

    doğru biri 7 diğeri 3 kez şampiyon.aradaki fark bu.bence abilik yaş ile değil başarı ile alakalı.3 kez üst üste şampiyon olduğuna göre abi sv dir.bükemediğin eli öpeceksin.ki bu abin seb.

  2. Fernando Sulonso avatarı
    Fernando Sulonso

    alonso'mu cekemeyenler mızmızlanmaya basladı.

  3. burak evmez avatarı

    yalnız arkadaş alonso düşmanlarına gönderme yapmış sen yanlış anladın

  4. şimdiden başladı mızmızlanmaya

  5. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Bu güzide yorumlarınızı kahve köşelerinde yapsanız da şu forum biraz doğru düzgün yorumlar görse… Bütün F1 camiası en iyi pliotun Alonso olduğu konusunda birleşiyor. Sezon boyunca en hatasız süren Alonso oldu, Vettel büyüyünce belki Alonso abisini gibi olmayı öğrenir. Vettel de RBR de bugün var yarın yok hocam merak etme, 7 kez dünya şampiyonlarının da sonunu gördük. Ama Ferrari de Alonso da hep vardı, hep de var olacak

  6. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Barcelona,Monza,Monte Carlo ve Abu Dhabi GP lerine katılabilir.Boş zamanındada Twitter dan neler yaptığını paylaşır.De La Rosa zaten yedek pilot olacak denmedimi?

  7. Bu sene Loeb sezonun tümüne katılmıyor. Sadece belli yarışlara çıkacak. Alonso da onun yolundan gidebilir 🙂

  8. mclaren f1 team avatarı
    mclaren f1 team

    Emredersiniz paşam 🙂

  9. scuderia  Raikkonen avatarı
    scuderia Raikkonen

    Eğil Alonso taşlar geliyor 🙂
    Ne o yemedimi, 20 yarış kaldıramıyorum :p
    Vettel üstüne bir 20 yarış daha koyar ezer seni 🙂
    2012 sondan 3 yarış öncesine kadar lider oldugun için yine aynısı olacak sanıyor zavallı 🙂
    gibi gibi uzar gider 🙂

  10. Nico_Hulkenberg avatarı
    Nico_Hulkenberg

    Sezon kısalsın? Asla!!! Keşke 50 yarış olsa sezonda ama bu saçma sapan ''çocukça'' demeçler artık son bulsa.Haftada en fazla 10 haber çıksa.Hafta sonlarındada sadece büyük takımların pilotlarının demeçleri olmalı.Bu tüm F1 siteleri için geçerli.Diğer sporlardan ders almaları gerek.Bu ne ya bıdıdıdıddıdı durmadan demeç.Tiyatroya döndürdüler artık.Sanki dünyayı kurtarıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir