Brawn, Lowe ile Görüşmeleri Doğruladı

yazar:

kategori:

Toto Wolff’un gelişinden sonra McLaren’den Paddy Lowe’un da Mercedes’e geçeceği ve Brawn’ın yerine geçeceği ciddi şekilde söylentiler arasında.

Brawn, Lowe ile temasa geçildiğini doğruladı ama bunun, işi bırakması halinde hazırlanan başarı planının bir parçası olduğunu belirtti.

Brawn: “Durumu tamamen biliyorum. Mercedes, uzun vadeli bir bağlılık istiyor. Ve açıkçası birçok ilave konu ile birlikte, son bir uzun vadeli bağlılık öncesinde işlerin nasıl gittiğini görmek istiyorum. Ve her şeyi yerli yerine getirmemiz gerek.”

“Ferrari’deki başarı planım gibi bir şey. Ferrari’de işi bırakma kararı aldığımda, bir başarı planı ortaya çıkardık ve ben onun bir parçasıyım. Paddy ile görüştüm; durumu biliyorum”

“Hepimiz gibi hayatta eğer yaptığımız şeyden heyecan duyuyorsak, onu yapmaya devam ederiz. Yani yapmak istediğim de bu”

Bununla birlikte Brawn, Niki Lauda ve Toto Wolff’un gelişinin kendisini rahatsız etmediğini ifade etti.

Brawn: “Takım patronu benim. Sportif, teknik ve yarış meselelerinden sorumluyum.”

“İşin bir de diğer yönü var ve ben bununla ilgili olmak istemiyorum: ticari işler vs. Toto bunu yapacak; benim tamamlayıcım olacak.”

“Ama herkes biliyor ki bir yarış takımının idare şekli ancak bir başla olur ve baş da benim.”

Brawn, 3 sene içinde istenen başarıların gelmemesinin, takımda kalma yönündeki arzusunu teşvik ettiğini, rekabetçi olana kadar kalmak istediğini dile getirdi.

Brawn: “Önceden de söyledim: Başarısızlık, en büyük motivasyonlardan birisidir. Zayıf geçen sezonlar oldu ve bunlar beni, işlerin doğru yapılmasını sağlama yönünde daha da sıkı hale getirdi.”

“Michael’in eli kulağında emekliliği ve sınırlı bir hayata sahip olma gerçeği ile, Lewis gibi birini almak, benim, takım ve herkes için çok faydalı oldu”

 


Yorumlar

  1. Kemal  Şengül  - Teşekkürler MSC avatarı
    Kemal Şengül – Teşekkürler MSC

    Schumacher'de Brawn için gelmişti.. Sonuç ?

  2. Eray Parlak avatarı
    "Michael'in eli kulağında emekliliği ve sınırlı bir hayata sahip olma gerçeği ile, Lewis gibi birini almak, benim, takım ve herkes için çok faydalı oldu"

    Michael kadar başınıza taş düşsün.

  3. Brawn: "Durumu tamamen biliyorum. Mercedes, uzun vadeli bir bağlılık istiyor. Ve açıkçası birçok ilave konu ile birlikte, son bir uzun vadeli bağlılık öncesinde işlerin nasıl gittiğini görmek istiyorum. Ve her şeyi yerli yerine getirmemiz gerek."

    "Ferrari'deki başarı planım gibi bir şey. Ferrari'de işi bırakma kararı aldığımda, bir başarı planı ortaya çıkardık ve ben onun bir parçasıyım.

    Anlaşılan geçtiğimiz sezon sonunda Brawn da sepetlenecekler listesindeymiş ama gitmeden önce son bir şans daha istemiz Mercedes'den. Yine başarılı olamazlarsa işini güzelce devredip gidecek demek ki.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir