"Mclaren MP4 28 Tutkulu Konsept"

yazar:

kategori:

Araç geçen seneki MP4 27’ye çok benziyor olsa da Neale, özellikle süspansiyon ve egzoz konusunda önemli değişikliklerin olduğunu söyledi.

Neale “Kural değişiklikleri küçük olduğunda daha tutucu mu olursunuz yoksa daha tutkulu şeyler mi denersiniz? Bu sefer biz daha tutkulu olmayı tercih ettik.”

“Sezon ortasında yakıtımızın bitmesindense bu tür yaklaşımın bize daha fazla gelişim potansiyeli sunacağını düşünüyoruz.” dedi.

Takım Patronu Martin Whitmarsh “Geçen seneyi şüphesiz en hızlı araçla tamamladık. O aracı geliştirmeye devam edip biraz performans bulabilirdik.”

“Bir şeyleri değiştirerek kaçınılmaz olarak geri adım atarsınız ancak bu araç daha şimdiden geçen seneyi tamamladığımız araçtan hızlı. Baktığımız her şeye araç çok iyi tepki veriyor.”

“Dün detaylı bir teknik değerlendirme yaptık ve sonuç olarak rekabetçi bir araca sahip olduğumuzu gördük.”

“Şu anda rakiplerimiz radarda görünmüyorlar ve onları göz ardı edemeyiz ancak biz bugün için aracın bulunduğu konumdan mutluyuz. Bu araç sezon öncesinde farklı görünecek.” dedi.


Yorumlar

  1. Ve pilotlar şampiyonluğunu da.

  2. evolution deniyor ama tamamen yeni bir araç diyor. önde pull-rod çok büyük bir adım. burun eskiye göre 7.5 cm daha yüksekte, bu da aracın altına daha çok hava akımı demek.

    arka süspansiyon da redbulldan kopyalanmış ama yine de değişikmiş

  3. "Bir şeyleri değiştirerek kaçınılmaz olarak geri adım atarsınız ancak bu araç daha şimdiden geçen seneyi tamamladığımız araçtan hızlı. Baktığımız her şeye araç çok iyi tepki veriyor."
    Bu cümle benim umutlarımı arttırdı. Umarım klasik pohpohlama cümlelerinden biri değildir.

  4. ScarbsF1 Mclaren'i yorumluyor. Öndeki pull-rod süspansiyon, yüksek burun ve antiplatipus kapak ve arka süspansiyondan bahsediyor.

    Aks'ı wishbone'un içinden geçirmek de iyiymiş 🙂

  5. Dün detaylı bir teknik değerlendirme yaptık ve sonuç olarak rekabetçi bir araca sahip olduğumuzu gördük.

    Kendi kendilerine rekabetçi olduklarını nasıl anlamışlar acaba? Diğerlerinden biri 1 sn hızlı araçla gelirlerse görürler rekabeti 😀

  6. Çok sağlam konuşmuşlar. Hoşuma gitti.

    Bence yine en sağlam rakip RB olucak. Bu sezon süpriz görmeyeceğiz bence.

    Ferrari Mercedes ve Lotus bakalım nasıl yanıt vericekler. Çünkü sağlam bir McLaren olucak bu sezon sanki.

  7. Hız ve dayanıklılığımızın tavan yaptıgı,normal bir hafta sonu geçirip şansın herzaman bizim yanımızda oldugu bir sezon olur umarım.tutkulu Mp4-28 ile kazanalım artık takımlar şampiyonluğunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir