Perez: "Mclaren ile Hazırlıklarından Emin"

yazar:

kategori:

22 yaşındaki Meksikalı sürücü gelecek sezon Mclaren’de Lewis Hamilton’un yerine yarışacak ve Jenson Button’un takım arkadaşı olacak.

Perez “Kendimizi hazırlamak için inanılmaz bir çalışma yaptık. Hiç bu kadar zinde olmamıştım ve henüz daha bir aydan daha fazla zaman var. Bu yüzden çok heyecanlıyım.”

“Buraya geldiğimde, idolüm olan Ayrton Senna gibi çalışıyorum. Bu çok iyi bir motivasyon.”

“Şu ana kadar simülatörde 15-20 gün geçirdim. Açıkçası simülatöre çok alışkın değilim. Simülatörde ilk defa bu kadar çok çalıştım ve iyi oldu. Araca gerçekten alışıyorum.”

“Hislerim oldukça farklı. Simülatörde aracı hissetmek o kadar kolay değil. Simülatörü ve ayar değişikliklerini anlama açısından iyi gelişme kaydettik.”

“Benim için en önemli olan araç ile testlerde ve yarışlarda yaşayabileceğim sorunları anlamak.” dedi.

Perez, ilk yarış öncesinde Mclaren’in ne kadar rekabetçi olacağını söylemenin zor olacağını söyledi.

Perez “Garanti yok. Henüz Mclaren’i denemedim. En önemlisi potansiyelimizin maksimumunu kullanmak ve iyi anlamak olacak.”

“Yeni aracı anlama açısından zor bir kış test dönemi olacak. Ancak Melbourne’e gittiğimizde sıcak olacak ve lastikler hakkında daha iyi fikre sahip olacağız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Hadi bakalım Perez. Sezonun ilk yarısı biraz sancılı geçebilir araca ısınmak alışmak vs derken umarım o zaman diliminde çok kötü sonuçlar almazsın stres altına girmezsin sezonun sonuna doğru yükseliş bekliyorum senden 2-3 galibiyet alabilirsen kendine güvenin gelişecek ve git gide araçtan daha iyisini almaya başlayacaksın limitleri zorlicaksın. Tabi umalım araç en hızlı araç olsun :))

  2. bu tavşan dişli delikanlıyı geçen sene gördük süpriz lastik koruduğu bir kaç yarış haricinde biçti kırdı milleti.

    burası bu tip hatalara yer vermeyen bir takım işi zor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir