Button: "MP4 28, Mclaren'in En İyi Aracı"

yazar:

kategori:

Button “Vodafone Mclaren Mercedes sürücüsü olarak 4. seneme giriyorum. Bu takımın gücünü ve yeteneklerini oldukça iyi biliyorum.”

“Bu sene gerçekten devamlılık önemli olacak. 2012 sezonu boyunca oldukça güçlüydük ancak öyle ya da böyle şampiyonluğu kazanacak kadar her şeyi bir araya getiremedik.”

“2013’te bunu düzeltmek istiyoruz. Bu araç üzerinde herkesin ne kadar yakın çalıştığını gördük ve çok güçlü bir sezon için iyi bir temele sahibiz.”

“Bu seneki araç şu ana kadar yaptığımız en iyi araç. Her alanda gelişme kaydetmek için mühendislerimizin yerinden oynamamış taş bırakmadığını biliyorum. Tekrar direksiyona geçmek ve ilerlemek için sabırsızlanıyorum. Mclaren’de çalışan tüm bay ve bayanlarda bu inanılmaz özellik bulunur.” dedi.

Button, Michael Schumacher’in de emekli olmasının ardından gelecek sezon griddeki en deneyimli sürücü olacak. Takım arkadaşı Sergio Perez ise Button’a göre oldukça deneyimsiz.

Yeni takım arkadaşını değerlendiren Button “Açıkçası 2013’te benim için en büyük değişiklik yeni takım arkadaşım Checo olacak. Yeni bir yüzle çalışmak her zaman ilginç olmuştur. Ancak çoktan çok olumlu bir ilişkiye sahibiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Açıkçası 2013'te benim için en büyük değişiklik yeni takım arkadaşım Checo olacak.

    Bence Button için 2013'deki en büyük değişiklik Perez'in gelmesi değil Hamilton'ın gitmesidir 🙂

  2. Felipe Massa Forza Massa avatarı
    Felipe Massa Forza Massa

    Cidden adam Grid'in en tecrübeli ismi oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir