Button: "2013'te Sıralamalarda Sorun Yaşamayacağız"

yazar:

kategori:

2009 şampiyonu sürücü, Mclaren’de geçirdiği 3 sezon boyunca sadece tek bir pole pozisyonu kazanırken eski takım arkadaşı Lewis Hamilton çok kez pole pozisyonu mücadelesi verdi.

Button “Geçen sene bazen sıralamalarımız iyi değildi. Kariyerimde hiç lastikleri ısıtma ve doğru çalışma aralığına getirme konusunda sorun yaşamamıştım.”

“Bunun nedenini bilmiyorum. Gridde herkesten farklı sürmek zorundayım. Geçen sene çok şey öğrendik ve ileri yönde adım attık.”

“Bunun yanında 2013’te bana yardımcı olacak türde lastikler olacak. Daha geniş çalışma aralığı olacak bu yüzden o sorunların tekrarlanacağından endişe duymuyorum.”

“Sezona temiz bir şekilde başlayacağız ve her yarış pole pozisyonu ile galibiyet mücadelesi vermeyi umarak gireceğiz.” dedi.

Button ayrıca Mclaren’i kendi stiline uygun bir şekilde yönlendirebileceğini düşünüyor.

Button “Geçen seneki hislerim, gelişim yönü ve benim stilime uyması iyiydi.”

“Sezon içerisinde bazı sorunlarım oldu ve harika olan Mclaren’in sürücülerini dinleyerek bunları çözmeye çalışmasıydı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. RoyalHunt çok doğru söylemiş,
    Button sen sorun yaşamıyordun, herşey normal gidiyordu ve sen Lewis'in yarım saniye gerisinde kalıyordun, daha doğrusu Lewis sana yarım saniye takıyordu.. Bunu sorun yaşamışsın gibi gösterme.. Çünkü sorun yaşadığında 1 saniye yiyordun…

  2. aslında button'da sorun yaşamıyordu. sadece hamilton'un geride kalmasının üstünü bu şekilde örtmeye çalışıyordu. hamilton yine gelip yarım saniye hızlı tur atsa, button yine sorun yaşadım der. sorun hissetmese bile kesin yaşamıştır çünkü kimse ona yarım saniye fark atamaz, atmaması lazım 🙂

  3. Sana güveniyorum Button. Bu sene şampiyonluğu alırsan favori adamım olursun.

    Perez de ışık sacıyordu McLaren tulum larıyla görücez bakalım onuda. Biraz olgunlaşırsa araç içinde oda iyi işler yapacaktır.

  4. Dimi 🙂 sorun yaşayan ve sürekli dengeden ve doğru ayarı bulamayıp Lewisin ayarlarıyla yarışan kendisiydi.aslında yanlış telafuz etmiş yaşamayacağız değil o yaşamayacağım diyecekti dili sürçmüş anlaşılan.

  5. sıralamalarda zaten hiç sorun yaşamadı ki 🙂 hamilton'un gerisinde kalınca sorun yaşadım diyor. bu sene yaşamayacak çünkü hamilton takımda yok. dolayısıyla yarım saniye fark yiyeceği biri de yok. kısacası şu: geçen sene sıralamamız iyi değildi değil, hamilton fazla iyiydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir