Domenicali: "Sezon Başından İtibaren Rekabetçi Olmamız Gerek"

yazar:

kategori:

İtalyan takım, geçen sene başında çok zor bir dönem geçirdi ama sezon ilerledikçe tempoyu yakaladıysa da şampiyonluğu kıl payı kaçırdı.

Domenicali: “Kilit konu, pilotlarımıza daha başından itibaren rekabetçi bir araç vermek. Son senelerde kış döneminde, sezon başlarına formumuzun zirvesinde giremedik. Bunu geliştirme adına organizasyonumuzu inceledik ve önümüzdeki haftalara çok daha iyi hazırlanmaya çalıştık”

Bununla birlikte Domenicali, sezonun ilk yarışı öncesinde planlanan birçok gelişimlerinin olduğunu da belirtti.

Domenicali: “Hedefimiz, pilotlarımıza, Avustralya’dan itibaren mücadele edebilecek bir araç vermek. Aracımızın bir evrim niteliğinde ama rakiplerimiz gibi biz de testlerde ilave gelişimler deneyeceğiz”


Yorumlar

  1. Fernando 4LonSo  <<<<  avatarı
    Fernando 4LonSo <<<<

    Bu araç tamamen farklı ins red bull farklı bir şey bulmaz aynı kalırlar benim asıl korkum o redbull ne yapacagi cok onemli

  2. burak evmez avatarı

    ben domenicalinin son şansı olduğunu düşünüyorum ferrari o kadar başarısız sezonu kaldıramaz

  3. Ferrari taraftarı avatarı
    Ferrari taraftarı

    Zaten kaç senedir Mclaren ve RBR-den hızlı olamadı Ferrari. O zaman kovmadılarsa şimdi de kovmazlar. 1 sene başarılı olamazsan anlarım ama kendisi ve ekibi senelerdir başarısız. Bir tek dayanıklılık en üst seviyede. Hız rakiplerimize nazaran kötü, strateji sıfır, geçen sezon da pit ekibi iyiydi. Zaten geçen sezon da Singaporeden sonra Kölnde geliştiriyordular aracı ama yine de manzara aynıydı. Mclaren gelişimde bir kaç yarış geriye düşünce hemen patlama yapiyordular. Açıkcasi bu seneden o kadar umutlu değilim. Belki araç iyi ola bilir ama Mclaren ve RBR-i geçmek hiç kolay olmayacak, özellikle Paddy Lowe de son zamanlar iyi araçlar yapmaya başladı. Neweyden konuşmaya gerek yok zaten.

  4. Ferrari%100 avatarı

    Inşallah iyi ve rekabetçi olur araç ve beraberinde iki pilotta

  5. burak evmez avatarı

    ilk 3 yarışta ferrari geride olsun bakalım sen takımda kalabiliyor musun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir