Button: "Lowe'ün Ayrılması Çok Sıkıntı Olmaz"

yazar:

kategori:

Son haftalarda çıkan haberler, Lowe’ün Mercedes’e geçmek için anlaştığı yönünde ancak dün aracın lansmanında konuşan takım patronu Martin Whitmarsh, Lowe’ün en az bir sene daha takımda olacağını söyledi.

Button “İnsanlar sürekli hareket halindeler. Lewis de ilk gittiğinde büyük şok olmuştu ancak ardından toparlanırsınız ve o pozisyon için bir başkasını eğitirsiniz.”

“Bakalım neler olacak. Paddy’nin karar vermesi gerekiyor. Şu an için her şey havada. Ne karar verirse versin benim için sorun olmaz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. herşey ortada yeğen ikiside kafa kafaya takım arkadası oldular button 7.8. kalite bir pilot olduğuna göre hamilton hadi az daha iyisi desek 5.filan anca olur.Aslında ham ham ı severim iyi çocuktur.

  2. arıza vs deme herkesde mi oluyor? askfljasa 😀 mantığa bak. bu kadar yazdığına göre hamilton seni yeterince doldurmuş yeğen. bide ben doldurmayayım. ha cin olmadan adam çarpmaya kalkma derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. burdaki herkes senin button diye başlayıp hamiltona çamur atmaya çalıştığını biliyor. sen dua et vettel'in takım arkadaşı hep webber olsun 😉

  3. ayrıca hamilton nerede rahat yenmis 3 sezonda ilk yıl hamilton önde ikinci yıl açık ara hemde button önde bu yılda aralarındaki fark sadece ve sadece 2 yok araç arıza v.s filan deme herkesin basına geliyor.öyle rahat yenme filan yok hatta en farklı en fazla puan farkı nı button atmıs durumda bir önceki yıl button çok rahat hamiltonı eledi bana göre.hızlı olmak sizi iyi pilot yapmaz istikrar olacak bir özellikden 9 olacağına her özellikten 8 olsun yeter bu sizi komple pilot yapar büyük pilot yapar.button da bu özelliklerin toplamı 6,5 hadi 7 olsun ama hamilton da diğer özellikler hiç olmadığı için button a bile doğru düzgün dis geçiremedi.

  4. bende senin yorum yapmanı bekliyordum hic yanılmadım:)) kendin söylemişsin 6.(altıncı) 7.(yedinci) diye işte o kalite de bir pilot.ah hamilton ah ne diyem ben sana.

  5. button sıradan pilot mu? adam griddeki 5 şampiyondan biri. griddeki en tecrübeli isim, redbull'da webber yerine button olsaydı vettel ile rahat başa baş oynardı emin ol. hamilton rahat yeniyor diye button'ı kötü pilot sanmayın. sıralama yapsam ben buttonu ilk 6-7 içine koyarım.

  6. hamilton button gibi sıradan bir pilotu ezip gecmeliydi yapamadı hiç bir sene ona üstünlük vermeyecekti yazık kendini iyice kaf dağının tepesinde görmeye başladı button.

  7. şu adamın sus ''button''u yok mu birader?

  8. Takımda 4.yılın olacak ve hala Paddy'nin ne kadar değerli ve takım için önemli bir insan olduğunu kavrayamadıysan elbetteki senin için sıkıntı olmaz.

  9. Çok sıkıntı olmaz tabi ki kimler geldi kimler gitti ancak belli bir süre tökezleme olabilir 20 yıldır bu takımın önemli bir parçası konumda Lowe

  10. Bence çok kişiyiz…

  11. güney ateş avatarı

    muhtemeldir ki şirketin organizasyon yapısında paddy lowe j.button'dan daha yukarıdadır. dolayısıyla bu tarz bir yorum yapmak button gibi bir insana düşmez. kaldı ki bu tarz yorumları yapabilecek insan olan m. witmarsh veya ron denis bile paddy lowe'a saygısızlık olabileceği için bundan kaçınır. button adına talihsizlik olmuş.

    ayrıca kilit pozisyonlardaki insanların şirketlerinden ayrılması aksi söylense bile en azından kısa vadede olumsuzluk yaratır. ancak kurumsal yapının gücü ölçüsünde üstesinden gelmek kolay olur.

  12. Hamilton gitti gideli Button'ın çenesinin düştüğünü düşünen kaç kişiyiz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir