Ferrari: "3. Testler ve İlk Yarış İçin Güçlü Bir Paket Hazır"

yazar:

kategori:

Tombazis “Bir kaç hayalkırıklığı geçirdiğimiz sezonun ardından takımın en son yeniden yapılanması benim pozisyonum üzerinde etkisi oldu. O ana kadar benim üzerimde hem mekanik hem de aerodinamik açıdan çok fazla yük vardı.”

“Bu zorluğu aşmak için Şef Tasarım Yardımcısı bölümünü açtık ve iki kişiyi göreve getirdik. Bunun dışında Aerodinami Bölümü Başkanı da aldık. Aero açısından yöntemimizi geliştirmek için bir kaç isim daha alındı. Böylece benim işim bu aktiviteleri görmek olurken belli aerodinamik sorunlara odaklanmak ve daha yaratıcı yaklaşım için zaman bulabildim. Son bir kaç senedir Formula 1 daha da gelişti ve artık tek bir ismin tüm işleri tek başına yapma şansı kalmadı.”

“Geçen sene F2012’nin gelişimi için sene sonuna kadar zorladık. F138’in ilk gelişimi sene sonuna doğru başladı.” 

“Son seneler bana çok erken bir dönemde çok şey söylememem gerektiğini öğretti. Bu yüzden bekleyip cevapları pist üstünde alalım. İyi bir iş çıkardığımızı ve son senelere göre ileri yönde adım attığımızı düşünüyorum. İlk testlerde piste çıkacak olan lansman versiyonumuz rüzgar tünelinde az zaman geçirdi çünkü F2012’yi sene sonuna kadar geliştirmek için zorladığımızdan bunun için zaman bulamadık. Ancak 3. testler ve ilk yarış için güçlü bir paketimiz olduğunu düşünüyorum.”

 


Yorumlar

  1. Ferrari%100 avatarı

    Hadi hayırlısı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir