Rosberg, Sorunlu Başlangıca Rağmen Cesaretlendi

yazar:

kategori:

Testlerin ardından konuşan Rosberg “Çok iyi, çok olumlu hislere sahibim. Hızlı ya da yavaş diyemem ancak hisler açısından rahattım. Zorlayabildim ve aracın dengesi iyiydi. Sürüşü gerçekten eğlenceliydi.”

“Aracın ileri yönde adım olduğunu garanti edebilirim ancak aynı zamanda herkes ilerliyor. Farkı kapatmış olmayı umuyoruz.”

“Geçen sene fark sene sonunda bir saniyeden daha fazlaydı. Öncelikle tabi ki yaklaşmamız lazım. Ve daha yakın olacağız.”

“İyi bir zemin oluşturduk ve artık bundan maksimumu çıkarmamız, sorunları bulup gelişmemiz lazım.”

“Bunun yanında fabrikaya iyi geri bildirimlerde bulunmalıyız. Bizi geride tutan temel şeylerin neler olduğunu söylemeliyiz. Neler üzerinde çalışmaya devam etmemiz gerektiğini söylemeliyiz. Hepsi bu, ancak şu anda doğru yolda olduğumuzu söyleyebilirim.” dedi.


Yorumlar

  1. Raikkonen06  avatarı

    Fotoğraf herşeyi belli ediyor bir an geçen sezon geldi gözümün önüne 🙂

  2. Evet sezon içlerinde, yarışlarda şanssızlıklar olabilir, sonuçta motor sporları. Bu talihsizlikler her zaman olabilir, ama Mercedes için bunlar kronik bir hal aldı. Bu kadar şanssızlık yaşamalarını normal bir şeymiş gibi karşılıyoruz artık. Bu bile aslında bir yerlerde büyük problemlerin olduğuna dalalet artık. Son iki üç yıldır iyi ve tecrübeli bir kadroyla, hem mühendislikte hem de sürücülerde, mücadele etmesine rağmen, Brawn GP zamanlarını -ilginç bir şekilde- aratıyor bu takım.Bir şekilde son vermeliler bunlara. Yeni kurulmuş bir takım gibi de olsa sonuçta birimlerin başlarında çok tecrübeli isimler var. Sırf bu tecrübeler bile Mercedes'i iyi yerlere taşıyabilmeli diye düşünüyorum.

    Gerçi bu kadar yazdım Mercedes hakkında ama testler bunlar sonuçta, tabi ki sorunsuz olmaları beklenemez. Başka zaman olacağına şimdi olması daha iyi herkesin bildiği gibi.

  3. Hamilton yarın akşama tweet filan atarsa anların durumun vehametini 🙂

  4. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    Evet Mercedes 10'culuk İçin Cesaretlendi ! 😀

  5. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Bencede HAM İ beklemek lazım. 😀

  6. the best player Kevin Durant avatarı
    the best player Kevin Durant

    rosberg böyle açıklama yapıyorsa dikkatli olmak lazım, geçen senelerde de güncellemelerden sonra müthiş diyordu ama neredeyse tur yiyeceklerdi bir yarışta 🙂

  7. Felipe Massa Forza Massa avatarı
    Felipe Massa Forza Massa

    Bu adam neden böyle? :/
    Neden bu kadar saçma konuşmayı seviyor? :/

  8. Kemal  Şengül  - Teşekkürler MSC avatarı
    Kemal Şengül – Teşekkürler MSC

    Neden hersene aynı açıklamaları veriyor acaba, 2011 ve 2012'dede aynıydı eski haberleri karıştırdım her sene aynı açıklamaları yapmış.. Bakalım bu sefer tutacakmı

  9. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    bak şimdi heyecanlandım .D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir