Alonso, Renault'nun Formuyla Cesaretlendi

yazar:

kategori:

Fernando Alonso ilk günün ardından kendine zaman tablosunun en üst sırasında yer bulmasının Fransa Grand Prix’si için cesaret verici olduğunu söyledi.

Sabahki seansta motor problemi yaşayan İspanyol pilot, öğleden sonra Ferrari pilotu Felipe Massa’nın önünde günün en hızlı ismi oldu.

Fernando Alonso "Sabahki seansın sonunda küçük bir motor problemi yaşadık ama mühendislerim harika bir iş çıkardı ve aracı onardı. Öğleden sonra da sorun yaşamadan programımıza devam edebildik."

"Son testlerde bazı yeni elementleri denemiştik. Burada da her şey yolunda gitti ve programı tamamladık. Yarınki sıralamalara bakacak olusak, performans seviyemizin oldukça cesaret verici olduğunu düşünüyorum.

Nelson Piquet "İyi bir gün oldu. Oldukça fazla tur attık ve sonuç olarak birçok veri topladık. Hâlâ bazı küçük değişiklikler yapmaya ihtiyacımız var ama genel olarak
ilk günden memnunum. Kesinlikle haftasonu iyi için iyi bir başlangıç oldu."

Tüm bu olumlu düşüncelere rağmen Pat Symonds "Aracınızı zaman tablosunun en üstünde görmek daima güzeldir. Ancak biz biliyoruz ki bu, gerçek performans seviyesi için hiçbir zaman kesin bilgiler vermez." diye konuştu.


Yorumlar

  1. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    alonso özlemini duyduğu yerde olmaktan memnundur umarım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir