Raikkonen, E21 ile İlk Günden Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

Finlandiyalı sürücü bugün sadece 40 tur atabildi çünkü koltuk pozisyonunu ayarlamak için Lotus bayağı çaba verdi.

Raikkonen “Tabi ki bu sene bu zamanlarda geçen seneye göre daha iyi hissediyoruz.”

İyi bir araca sahip olduğumuzu düşünüyorum ancak ne kadar iyi odluğumuzu yarışlarda ve sezon içerisinde göreceğiz. Fena bir başlangıç değil.”

“Değişiklikler devasa değil ancak kesinlikle daha iyi. Bazı parçalarımız henüz eksik ancak kötü bir durum yok. Normal bir ilk gündü.”

“Bir değişiklik yaptık ve sadece sert lastiği kullandım.”

“Henüz yarışta kullanacağımız ve geçen sene kullandığımız tüm parçalara sahip değiliz. Bu yüzden onlar olunca daha iyi olacak. Şu anda fena değiliz.”

“Koltuk için, normal bir şekilde ilk testlerde olduğu gibi çalışmalar yaptık.”

“Koltuğu fabrikada yaparsınız. O zaman iyi olur ancak tam olarak nasıl olduğunu sürdüğünüzde söyleyebilirsiniz. Şu anda iyi ve yarın düzgün bir şekilde çalışmalara başlayabiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. konu dışı ama içinizi mutlu edecek bir özel video.avustralya yarışının organizasyonu ile ilgili sadece 2 dakika mutlaka izleyin.

    video

  2. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    yarın gerçek hızlı turunu aksilik yaşanmazsa görmemiz mümkün olacaktır en azından grojean ve öndeki grupla karşılaştırmak icin

  3. direksiyon olayına dönmesin yeter :).

  4. bu adam harbi takıntılı ya 🙂 grosjeanda bi sorun yok ama raikkonen sürekli farklı ayar istiyor ama o ayarları tutturdunuzmu bu adamı kimse tutamaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir