Mercedes Tam Olarak Hamilton'un Beklediği Yerde

yazar:

kategori:

Çarşamba günü fren sorunu nedeniyle kaza yapan ve testi çok erken tamamlayan Hamilton, bugün normal bir şekilde testini gerçekleştirdi ve 145 tur attı.

Hamilton “Olmayı beklediğimiz seviyede olduğumuzu düşünüyorum. Gerçekten daha fazlasını isteyemezdim.”

“Ekip araca daha fazla downforce katmak, aracın nerde olduğunu anlayıp ne yönde gitmesi gerektiği konusunda harika iş çıkardı. Aracın ne durumda olduğunu anlayıp istediğimiz yönde geliştirdi.”

“Artık Nico ile benim aracı nerelerde geliştirebileceğimizi söylememiz gerekiyor. Hangi yönde ilerlemeliyiz, geliştirmemiz gereken ön bölüm mü?”

“Ya da arka taraf mı? Genel olarak mı? Virak girişleri mi? Viraj çıkışları mı? Bu tür şeyleri söylemeliyiz. Bu konuda çalışıyoruz.” dedi.

Hamilton, geçen seneki Mclaren aracına göre Mercedes’in downforce eksikliğinin olduğunun açık olduğunu ancak bunu düzeltecekleri konusunda takıma güvendiğini söyledi.

Hamilton “Yapmamız gereken bazı şeyler var ancak felaket değil.  İyi bir platforma sahibiz, iyi çalışabileceğimiz bir aracımız var.”

“Kesinlikle daha fazla downforce istemeye ve fabrikadakilerin harika iş çıkarmaya devam etmesini istemeye devam edeceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Aynı tas aynı hamam yani 😀

  2. Ya bunun ya da rosbergin ikisinden birinin araba patlayacak ama acaba hangisi.iki araç birden kafaya oynayamaz mgp bakalım talih kime gülecek.Yanlış anlaşılma olmasın ama rosberg için isler yolunda giderken bile arada iyi ağlıyordu kör talih ona denk gelirse onun ağlamasıda hiç çekilmez yaw ama komik olur:)Diğer yandan bugün mgp nin turları gayet istikrarlıydı hem uzun hem kısa turlarda.belki de lastik problemini çözdüler ancak araç hızı muamma diğerleri sanki pek kartlarını açmadılar.

  3. irashid man avatarı

    dun galiba yanlislikla shumayerin arabasin vermislaer kendisine 😀

  4. Mercedes- Lewis-Hamilton avatarı
    Mercedes- Lewis-Hamilton

    Yürü beee.Podyumdasın bu sene … 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir