Hamilton Rekabetçi Olacaklarına İnanıyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Magny-Cours’daki Cuma günü çalışmalarının ardından FRansa GP’de McLaren’in güçlü olacağı konusunda iyimser.

İngiliz pilot, öğleden sonra en hızlı 4. isim olurken sabahkinde ise 2. en hızlı tura imza atmıştı.

Hamilton, gün içinde takımın çalışmasından memmundu ve McLaren’in bütün hafta sonu rekabetçi olacağınu ifade etti.

Lewis Hamilton: "Bu sabah harika bir çalışma gerçekleştirdik ve aracı piste güzel bir şekilde uyarlamış göründük."

"Bu öğleden sonra ne yazık ki 3. virajın çıkışında bir kopma anı yaşadım ve çakıl alana taştım. Bu, büyük hasar olmaksızın çalışmalarımı kısa kesti ve programımızı biraz etkiledi."

"Seansın sonunda yeni bir güvenlik aracı zamanlama sistemini denedik, bu konuda şu anda biraz daha zamana ihtiyaç var. Ama bugün, bu hafta sonu hızlı görndüğümüzü gösterdi."

Takım arkadaşı Hekki Kovalainen, iki sorunsuz seansın ardından gün boyunca takımın çalışmasınan memnun kaldı. Fin pilot, 7. en hızlı isimdi.

Kovalainen: "Burası daima keyif aldığım bir pist, kıvrımlı virajlar ve hızlı şikanlar benim stilime uyuyor. Kendimi çabucak evimde hissettim"

"Oldukça iyi bir gün oldu. Öğleden sonra sürecinde ayarlar ve lastik uzlaşısı üzerine sorunsuz çalıştık. Hem yavaş hem de hızlı virajlarda aracın dengesinden memnunum. Yarını dört gözle bekliyorum"


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Ve göreceksiniz bu adam ilk üçe girecek.

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    O kadar başarılı bir pilot ki bazı arkadaşlar sürekli saldırıyorlar..Helal olsun sana Hamilton..İyi F1' desin..Dengeleri değiştirdiğin için sağol..

  3. 9.olsunn bencee 🙂

  4. hemıltın enfazla ya 6-7 olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir