Vettel Yeni Aero Pakedi Övdü

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, kendini Fransa GP’de oldukça rekabetçi hale getirmede STR3’teki yeni aero pakedin önemli gir rol oynadığına inanıyor.

Scuderia Toro Rosso pilotu, antranmanların ilk gününü genelde 5. bitirdi ve çok fazla ileriye atlamasa da işlerin gidişatından memnun.

Vettel: "Bugün yaptığımız işten çok memnunum. Sabah seansının başından beri iyi bir tempom vardı ve aracı geliştirmiş görünen değişiklikler yaptık"

"5.lik çok iyi görünüyor ama diğerlerinin ne kadar yakıt yükü ile çalıştığını asla bilemezsiniz. Ama 20.likten daha iyidir. Yeni aero paket, ileri yönde iyi bir adım ve bir çok hızlı virajı ve hızlı yön değişimleri bulunan bu pistte kıymetini göstermeli"

Takım arkadaşı Sebastien Bourdais, günden daha az memnundu. Fransız pilot araçta iyi bir denge bulmada sıkıntı yaşadı ama cesareti kırılmadı ve öğleden sonraki seansta 13. oldu.

Bourdais: "Evimdeki ilk GP’mde yer almak ve taraftarlara yakın olmak keyif verici bir duygu. Bu pistle ilgili bir çok iyi hatıram var. Bu sabah yanlış ayakla çıktım, araçta doğru dengeyi bulmakta sıkıntı yaşadım"

"Yeni aero paket kendini gösteriyor ve daha rekabetçi olduğumuzu düşünüyorum. Ama gerçek gelişmenin ne olduğunu gösrmek için sıralamalarda ne olacağını görmemiz gerekiyor"

"Bugün, Sebastian ile aynı programda değildim ve erken zamanlarda aynı set lastiklerdeydik. Sürelerimiz oldukça yakındı. Bu nedenle bu sabaha zor başlangıcı düşünerek, pek de kötü bitirmedim"


Yorumlar

  1. Rakkathebest  avatarı

    umarım raıkkonen 2011 e kadar kalır ve bır pılot degısımı olucaksa massa gıtsın nıco gelsın

  2. bir tifosi olarakdan ilerde bize gelmesini en fazla istedigim pilot ileri dedigim raikkonen in gitmesinden sonraki zamanı kastediorum:)

  3. nede olsa adrian newey tasarımı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir