Button Antrenmanda Görünenleri Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Jenson Button, Fransa’daki çalışmaların ilk gününde Honda takımının görünen kadar kötü olmadığını düşünüyor.

İngiliz pilot ve takım arkadaşı Rubens Barrichello, Japon üretici adına zor geçen günün ardından zaman tablosunun dibine yakın yerlerdeydiler.

Ama bu görüntüye rağmen Button, günü RA108 ile tutunmayı elde ederek bitirdiğini ve Magny-Cours’da orta grupta mücadeleci olabileceklerini hissettiğini söyledi.

Button: "Gerçekten eğlenceli bir sabah oldu. Bir çok şeyde sıkıntı yaşıyordum: frenler, aracın dengesi. Öğle arasında bir çok şey değiştirdik ve bir çok adım attık. Şimdi araçtan çok daha memnunum. Kendimi güvende hissediyorum, özellikle de yüksek hızlı şikanlarda"

"Eski lastiklerde uzun sürüşlerimiz makul derecede iyi göründü. Sonunda yumuşak lastiklerle bir tur atamadım çünkü pistte çok araç vardı ve Massa dışa taşmıştı. Ama bu sabahtan beri çok gelişme kaydettik ve araçla kendimi daha memnun hissediyorum"

"Burada geçiş zor ve yapılacak hâlâ çok iş var. Yeterince hızlı değiliz ama ilk 10’a daha yakın olmamızı bekliyoruz. Araçta üzerinde çalışmamız gereken hâlâ çok alan var"

Button, Honda’nın Fransa’da zor bir zaman geçirmesine şaşırmadığını kabul etti, Magny-Cours’daki körbler ve karakteri nedeniyle araçlarının buraya pek uymadığını düşünüyor.

Button: "Araçta değiştiremeyeceğimiz bazı alanlar var ama değiştirebileceğimiz de çok alan var ve bunu geliştiriyoruz. Burada hassas bir araca ihtiyacımız var. Yüksek hız ve yön değiştirmede bu iyi. Bu da üzerine çalışmamız gereken şey. Son şikan, şu anda bizim için sorunlu yer"


Yorumlar

  1. istersen önemse yani…
    bisey değisceğini sanmıorum…hehehe:D:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir